
Hornudden
En ekologisk trädgård med fler ben att stå på såsom restaurang, gårdsbutik, events, stuguthyrning, andelsträdgård och…

MaryAnn Fargo
Föreläsare, självhushållare, frukträdsbeskärare mm
Mitt liv kretsar kring självhushållning och att driva gården Oasen på Åsen tillsammans med min man…

Oasen på Åsen
MaryAnn och Martin
Gården fick namnet Oasen på Åsen av MaryAnn och Martin redan på vägen hem från visningen.…

Patrik Arneke
Kock, Sommelier, Fotograf mm
Jag arbetar som kock och måltidsutvecklare sedan 30 år tillbaka. Mina arbetsområden har genom åren varit…

Konsultation Restaurang
Uppbyggandet av restaurangkoncept är en omfattande process. Jag…

Måltid, kalas och konferns för 4-10 personer
Gårdshuset i Tuna är en ”hemmahosrestaurang” utvecklad av…

Produktfotografering
Jag hjälper till med fotouppdrag efter önskemål. Fotografering…

Vinkunskap, Provningar och Konsultationer
Vinprovningar för personal eller gäster. Upplägget kan vara…

Tobias Andersson
Kock & Konsult
Kock med hjärtat i Sörmland. Sedan 2005 har jag jobbat inom olika restaurangkök och efter en…

Ulrika Ekström
Vinbonde och sommelier
Jag odlar vin och håller i vinvandringar och vinprovningar. Välkommen till Mälsåker vingård, en nystartad vingård…
Att starta vingård - Ulrika Ekström
Vill du starta vingård och funderar på vad det innebär? Våren 2024 planterade vi…
Frilansande kock - Tobias Andersson
Jag är i viss mån tillgänglig för kockuppdrag som frilansande kock. Behöver ni extra…
Föredrag inom odling, självhushållning eller permakultur - MaryAnn Fargo
Vill du lära dig mera om odling, självhushållning eller permakultur och vill att jag…
Kockgästspel med smak av Sörmland - Tobias Andersson
Jag brinner för Sörmlands skafferi och det är något jag gärna delar med mig…
Konsultation Restaurang - Patrik Arneke
Uppbyggandet av restaurangkoncept är en omfattande process. Jag hjälper till med konsultationer kring restaurang,…
Korv och charktillverkning - Anneli Wennberg
Vill ni ha korv tillverkad av eget kött eller lufttorkad salami har ni möjlighet…
Korv vid Event, Fester, Bröllop bara fantasin sätter stop! - Anneli Wennberg
From i Sommar så kommer min foodtruck att rulla och vi kan erbjuda er…
Lär dig mer om vinäger - Hornudden
Att tillsätta syra i maten är viktigt för att balansera smakerna och bidra till…
Måltid, kalas och konferns för 4-10 personer - Patrik Arneke
Gårdshuset i Tuna är en ”hemmahosrestaurang” utvecklad av Patrik Arneke för det lilla arrangemanget…
Produktfotografering - Patrik Arneke
Jag hjälper till med fotouppdrag efter önskemål. Fotografering kan ske på plats hos dig…
Restaurangkonsult - Tobias Andersson
Efter ett flertal år som krögare och ännu fler år som kock har jag…
Studiebesök på Hornudden - Hornudden
Sedan vi startade vår verksamhet 1988 har vi tagit emot studiebesök med olika inriktningar.…
Studiebesök på Oasen på Åsen - Oasen på Åsen
Att ni ett gäng som vill få en personlig guidning av Oasen på Åsen…
Vinkunskap, Provningar och Konsultationer - Patrik Arneke
Vinprovningar för personal eller gäster. Upplägget kan vara som utbildning för restaurangpersonal eller som…
Vinprovning – vad gillar jag för vin - Ulrika Ekström
Står du på systemet och grubblar eller tvekar på restaurang – vilket vin gillar…