28
mar

Långmyre Vineri – Lindeborgs Eko Retreat

Pågår 28/3 - 29/3

Välkommen till GÅRDSKÖKET och vårens gastroweekends på vår ekologiska gård! Vi är nominerade i två kategorier i Restaurangvärldens Culinary

29
mar

Skogens Skafferi – Avsmakningsmeny – 29 mars

Öster Malmas kockar serverar dig en speciellt framtagen avsmakningsmeny på temat "Skogens skafferi" som följer årstidernas växlingar.

4
apr

Gästspel 4:e april : Tobias Andersson kommer till Hornudden

Välkommen till Hornudden den 4:e april när Tobias Andersson gästspelar och vi serverar en fyrarätters måltid med tilltugg.

10
apr

Årsmöte för Sörmlands Matkluster 2025

Välkommen på årsmöte för Sörmlands Matkluster.

13
apr

Masterclass i bakning för hemmabagare med Johan Sörberg

Lär dig bakandets grunder av en av Sveriges mästerbagare – få en härlig skjuts framåt i ditt eget bakande! Masterclass med Johan Sörberg.

18
apr

Påskmiddag på Långfredagen den 18:e april

Påskmiddag i Hornuddens restaurang med lokalt, ekologiskt och påsk som menyfokus.

20
apr

Påsklunch på Påskdagen den 20:e april

Välkommen att äta påsklunch på Hornudden med nyskördat grönt från växthusen. Du väljer mellan fisk, kött eller vegetariskt till varmrätt.

26
apr

Ost & Vin med Blommor & Brie – Lördag 26 April

Upptäck vinets och ostarnas magiska värld tillsammans med smakinspiratören Chatrin Jakobsson

1
maj

Vi firar in våren: Pizza i trädgården

Första maj pizza i trädgården vid strandkanten - ett unikt tillfälle för dig som gillar pizza, mat och dryck.

3
maj

Fågelvandring 2025

Pågår 3/5 - 11/5

Upplev vårfåglarna vid Prästsjön under ledning av ornitolog Nicke Helldorf. Vandringen avslutas med dagens rätt i restaurangen på Magda.

10
maj

Gårdsfest på Oasen på Åsen – Hållbar odling, hållbar mat

Oasen på Åsen inviger orangeriet den 10 maj. En plats som ska inspirera att odla för en grönare framtid.

23
maj

Jonas Alvin​ Årets Ekokock 2024 till Lindeborgs Eko Retreat

Pågår 23/5 - 24/5

Välkommen till GÅRDSKÖKET och vårens gastroweekends på vår ekologiska gård! Vi är nominerade i två kategorier i Restaurangvärldens Culinary

25
jun

Svensk mat i midsommartid – Gårdshuset i Tuna

Sommarmåltid: - Sommarens godaste smaker i vår tappning Vår matsal i allmogestil tar emot 10 gäster runt ett och samma bord.

16
aug

Skördetid – Högsommartid – Gårdshuset i Tuna

Sommarmåltid: - När naturens ymnighetshorn svämmar över… Vår matsal i allmogestil tar emot 10 gäster runt ett och samma bord.