Patrik Arneke

Jag arbetar som kock och måltidsutvecklare sedan 30 år tillbaka. Mina arbetsområden har genom åren varit restaurang, hotell, konferens, lunchmatsal och festvåning. Under slutet av 90-talet deltog jag aktivt i uppbyggande och start av Sörmlands Matkluster. Jag är utbildad sommelier och fotograf. Idag är jag verksam på Selaön utanför Stallarholmen där jag driver Gårdshuset på Äleby tillsammans med Tobias Andersson och  Gårdshuset i Tuna samt Gårdshuset Selaön. Jag är en av kockarna i Tre kockar i Sörmland tillsammans med Lasse Dahlén och Maria Printz. Tillsammans med Hans Naess brygger jag Ciderättika i företaget Ättika fruktförädling.

Tjänster

Måltid, kalas och konferns för 4-10 personer

Gårdshuset i Tuna är en ”hemmahosrestaurang” utvecklad av Patrik Arneke för det lilla arrangemanget för…

Konsultation Restaurang

Uppbyggandet av restaurangkoncept är en omfattande process. Jag hjälper till med konsultationer kring restaurang, matsal,…

Produktfotografering

Jag hjälper till med fotouppdrag efter önskemål. Fotografering kan ske på plats hos dig som…

Vinkunskap, Provningar och Konsultationer

Vinprovningar för personal eller gäster. Upplägget kan vara som utbildning för restaurangpersonal eller som en…