Lär dig mer om vinäger
Att tillsätta syra i maten är viktigt för att balansera smakerna och bidra till smakupplevelsen. Men vilken vinäger passar bäst till vad? Kan man göra sin egen vinäger? Vad kan man smaksätta vinäger med och hur lång tid tar det? Frågorna är många och desto mer man lär sig desto större är risken att frågorna bli svårare och fler.
På Hornudden producerar och smaksätter vi vinäger och vi vill gärna dela med oss av våra erfarenheter och vår kunskap. Vi genomför crash courses inom vinäger och anpassar dem efter gruppens förkunskaper. Ni behöver vara minst 10 personer och max 15. Är ni fler delar vi in er i två grupper.
TID: ca 1 h
Pris: enligt offert
Varianter: När ni väljer att äta lunch eller middag finns möjlighet att få en kortare introduktion gällande vinäger med en mindre provning innan måltiden
Jag är intresserad
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med bekräftelse så fort som möjligt.
Tack för din intresseanmälan. Vi återkommer så snart vi kan.