sörgården mäla
Arboga

Sörgården Måla

Goda och prisbelönta marmelader, chilisåser, chutneys, senap, honung, gourmétknäcke, ägg m.m. Gårdsbutik vid Hjälmarens norra strand.

Upptäck våra unika smaker, bli inspirerad, njut av livets goda. Allt görs på riktiga frukter och bär, utan konstiga tillsatser.

Vi producerar efter principen, lite men gott. Allt görs för hand, vilket tar tid, men som vi på Sörgården Måla anser är nödvändigt. Vi anser att det måste få ta tid för att göra god mat.

I vår produktionvanvänder vi aldrig smakförstärkare, färgämnen, konserveringsmedel eller andra industriella substanser. Vi är ekologiskt certifierade. Alla produkter baseras på förstklassiga, 100% naturliga råvaror, riktiga frukter och bär.

Produkter från Sörgården Måla har varit ett stående inslag på Nobelfesten sedan 2011. Många produkter har prisats för sin goda smak vid flera tillfällen och har rönt stora framgångar runt om i världen.

DET HELA BÖRJADE…
…för snart 10 år sedan, hösten 2009.

Med ett livslångt matintresse, och efter några år som kock och restaurangchef på 80-talet tog jag examen som civilekonom och jobbade som säljare inom IT. För 10 år sedan tröttnade jag på livet som anställd och startade eget som mathantverkare.

Sörgården Måla ligger vid Hjälmarens strand, Arboga. Vi framställer goda, helt naturliga och unika smaker av marmelader, gourmetknäcke, senap, såser och vegan dip.

Unikt, ekologiskt, närodlat och högkvalitativt är viktiga ledord för verksamheten, i dess strävan efter nya goda spännande smaker.

Kontakta

Sörgården Måla
Sörgården Måla Arboga
732 92 Arboga
59.2832958, 15.8609788
Se karta

Köp

Här hittar du information om var och hur du kan köpa våra produkter.

Webshop