Långlunch 2024

Nu har Osprey Farm släpp sina långluncher för sommaren 2024. Var snabb och boka om du ska få en plats, alla tidigare år har sålt slut.

En smakrik kulturresa från Mellanöstern av och med Bröderna Kersh. 

Under våra långluncher bjuder vi in mathantverkare som inspirerar. Här ger de sina tolkningar på smaker, texturer och rätter baserat på vad som står skördeklart i odlingen för dagen.

Långlunchen serveras direkt från öppen eld, till borden under pergolan, mitt i grönsaksodlingen.

I år välkomnar vi Bröderna Kersh som med utgångspunkt i Mellanösterns kök blandas med influenser från hela världen.

Då man vanligtvis äter många tillsammans vill vi bjuda in till en lunch där kött, fisk och grönsaker samsas med nybakat bröd, sallader och röror gjorda på råvaror från farmen. Ni kommer få en upplevelse snarare än enbart en måltid! Underbara smaker, fantastiska dofter, härliga texturer och makalösa färger blandas i en välkomponerad lååång anrättning! I år kommer vi även att kunna erbjuda vin och öl.

Pris för full meny inklusive alkoholfri dryck är 1250 SEK per person. I år kommer vi även kunna erbjuda vin och öl mot en extra kostnad.

Bokalanglunch@ospreysweden.se
Pris: 1250:-/person
Swish: 123 682 11 77

Vi återkommer med bokningsbekräftelse som blir giltig först vid inbetalning av fullt belopp. Vid gruppbokning underlättar det om en person i gruppen samordnar bokningen och betalningen.

Boka smidigt på osprey farm studio booking.

Datum

  • 29 Juni

  • 11 Augusti

  • 25 Augusti

  • 15 September

Tid: klockan 12.00 – 16.00
Plats
: osprey farm studio, Fogdö Vik 6, Strängnäs

Varmt välkomna önskar
Ina och Johnny
Nidal, Aadel och Samir