Vin och Ost provning Alf & Chatrin! Lördag 30 april

Välkommen på en Vin & Ost provning med vinskribenten Alf Tumble och ost & vinälskaren Chatrin Jakobsson från Blommor & Brie. Under eftermiddagen kommer vi prova fyra olika viner från importörerna Budbreak Wine (Petters nya importfirma) och Panache. Chatrin har plockat ihop en magisk osttallrik som matchar vinerna. Naturligtvis blir det en del musik I Alfs vinprovningar är musiken en röd tråd någon form av musik/vinquiz kommer vi att köra.

Baren vara öppen under eftermiddagen fram till 18.00 och vi kommer plocka fram lite rariteter från källaren, det kommer finns bubbel och mycket annat gott. Alf kommer ta med sig sina hyllade vinböcker som kommer att finnas att köpa.

Om Alf Tumble
Alf är vinskribent i Dagens Nyheter sedan 2013. Han har skrivit flera kritikerrosade böcker: ”Drick!”, ”Vin med adress” och ”Vin med ny adress”. Tillsammans med Petter har Alf skrivit böckerna ”Vin – så funkar det” och ”Nebbiolo – så funkar det”  tillsammans ger de ut den prisbelönta podcasten ”Dela en flaska” tillsammans med artisten Petter. Alf jobbar även en internationell dj-karriär med grammisnomineringar i bagaget.

Mer info:
Lördag 30 april kl. 15.00- ca.16.30, vi håller öppet till ca.18.00

Plats: Valvet, ligger vid Sparbanken Rekarne i Eskilstuna

Pris: 550 kr per person

Vi har begränsat antal platser, så först till kvarn. Här kan du BOKA!

Varmt välkomna…

/Benny Skyttman & Rocco Gustafsson