Eskilstuna

Café Valvet

I hjärtat av Valvets coworking-yta i Eskilstuna ligger Café Valvet som drivs av Skyttman & Co.

Förutom Valvets Coworking finns det möjlighet att boka frukost och lunch samt delta på olika intressanta event!

Lunchen som serveras i Valvet har ingen meny. Det kan låta märkligt men är egentligen väldigt enkelt. Varje dag serveras en ljuvlig och smakrik buffé där vi i största mån använder överblivna råvaror som vi köper in från våra leverantörer. På så vis kan vi servera dig en tallrik med fina och exklusiva råvaror till bra pris.  Vi handlar helt enkelt in sådant som det finns för mycket av eller som strax går ut i datum. Om vi inte köpte och serverade dem där och då skulle råvarorna bli gamla och behöva slängas. När du plockat ihop det du vill ha från buffén väger du tallriken och betalar endast för det du tagit. Fantastiskt för miljön och härligt för plånboken!

Här kan du boka bord – Endast bordsbokning, ej drop in.

Vi driver också Middagslyx, konceptet går ut på att vår kock Thomas Becker komponerar en smaksäker trerätters middag som förbereds för att du enkelt ska kunna färdigställa den i hemmet, enligt medföljande instruktioner. Utöver trerättersmenyn som du beställer hem, så är vi proffs på catering och eventskapande. Vill du veta mer om det? Klicka här!

Kontakta

Café Valvet
Kungsgatan 5
332 20 Eskilstuna
59.369469463968, 16.516865487865
Se karta

Kommande aktiviteter

Haneberg har oktoberfest!


Haneberg bjuder in till Oktoberfest!
Det kommer att bjudas på en kväll fylld av glädje och festligheter. Låt oss tillsammans skapa en Oktoberfest stämning!

Den 23:e september kl. 17:00 är det dags att samlas för denna fantastiska fest. Hanneberg kommer att bli platsen där ni kan njuta av en överflödande buffé med läcker mat och smakrika drycker. 

Historien bakom Oktoberfest är lika fascinerande som själva festen. Ursprungligen instiftad som en hyllning till kronprinsen av Bayern, den blivande kung Louis I, och prinsessan Therese von Sachsen-Hildburghausen, har Oktoberfest blivit en årlig tradition. Festligheterna börjar i september och varar i 16 dagar fram till den första söndagen i oktober, därav namnet Oktoberfest! 

Vi ser fram emot att fira tillsammans med er och skapa en oförglömlig Oktoberfest-upplevelse innan höstmörkret slår in. Låt oss bygga denna tradition tillsammans, ni vet klädkoden!

Datum: 23 september
Tid: 17:00
Plats: Haneberg, Näshulta
Pris: 995 kr
I priset ingår mat, underhållning och en dryck.
Transport mellan Eskilstuna och Haneberg kommer att ombesörjas till självkostnadspris, även ställplatser kommer finnas på Haneberg mer information kommer till de som har anmält sig.

Anmäl er här:

Pop-up restaurang med överraskningskoncept- Chefs Choice på Valvet


Njut av en oförglömlig gastronomisk upplevelse på Valvets pop-up restaurang med vår spännande överraskningsmeny - Chefs Choice! Vår kockmästare Thomas Becker kommer servera er en femrättersmeny av dagens bästa råvaror och smaker. Ni kan luta er tillbaka och lita på vårt kunnande för en oförglömlig kväll!

Priset för denna enastående upplevelse är 595 kr per person.
Under kvällen kommer det att erbjudas menyanpassat dryckespaket. Alkoholfritt dryckespaket finns också. Dryckespaketet beställs och betalas på plats.

Tillfället den 9 september är menyn anpassat för aptitrundan.

Missa inte chansen att uppleva Valvets gastronomiska magi!

Anmäl er här:

Välkommen på en Gastronomisk Resa i Sörmland


Vi har nöjet att bjuda in dig till en minnesvärd gastronomisk resa till Äleby gård, där vi kommer att få njuta av en fantastisk kväll fylld med god mat, drycker och upplevelser.

Program för resan:

- 14:00: Samling på Valvet i Eskilstuna, där vår resa börjar, något gott sörmländsk att dricka

- 15:00: Vingårdsbesök, här bjuds det på en rundtur av Selaöns Vingård. Denna vingård är en spännande berättelse som startades av Lena Magnergård Björkman och Erik Björkman. De började sin resa i 2018, och redan 2021 kunde de skörda sina första druvor.

- 16:30: Därefter går vi vidare till Mälsåker Slott för en spännande visning av slottets rika historia och vackra arkitektur. Även här något gott att dricka

- 17:45: Vår kulinariska höjdpunkt väntar på Äleby gård. Vi välkomnas av ingen mindre än Tobias Andersson, tidigare ägare av Edsbacka Bistro, och kocken Patrik Arneke, som driver restaurangen Gårdshuset Selaön. Tillsammans har de spännande planer för att utveckla restaurangverksamheten på Äleby gård. Vi kommer att börja med en aptitretare för att sedan avnjuta en utsökt trerätters middag tillagad av dessa kulinariska mästare. Kvällen avslutas med kaffe och sötsaker.

- 22:00: Efter en minnesvärd kväll är det dags att bege oss tillbaka till Eskilstuna för hemresan.

Vi ser fram emot att dela denna härliga resa med dig och skapa varaktiga minnen tillsammans.

Pris: 1295 kr per person, bussresa, visning av vingård och Mälsåker Slott samt måltidsupplevelse på Äleby gård ingår
Drycker tillkommer och finns att köpa på plats.

Varmt välkommen till en oförglömlig gastronomisk upplevelse där vi, Rocco Gustafsson och Benny Skyttman Barrögård, är era ciceroner!

Väl mött!

Anmäl er här: