Eskilstuna

Café Valvet

I hjärtat av Valvets coworking-yta i Eskilstuna ligger Café Valvet som drivs av Skyttman & Co.

Valvet är en mötesplats för coworking och co-creation. En avslappnad och lekfull plats för människor som vill samverka, utveckla och utvecklas, och här är det endast fantasin som sätter gränsen för vad som är möjligt.

Här möts ledare, entreprenörer, affärsänglar, intraprenörer och kreatörer i ett gränssnitt som både är digitalt och analogt.

Förutom att driva Valvet så gör Skyttman & Co event för privatpersoner och gärna tillsammans med Matklustrets medlemmar.

 

Kontakta

Café Valvet
Kungsgatan 5
332 20 Eskilstuna
59.369469463968, 16.516865487865
Se karta

Kommande aktiviteter

🍷🧀 Upplev en oemotståndlig ost- och vin kväll på Valvet!


🍷🧀 Upplev en oemotståndlig ost- och vin kväll på Valvet!

Datum: 12 april kl. 18.00
Plats: Valvet

Slå dig ner och njut av en förtrollande kväll fylld med krispiga smaker och vårkänslor! Baren öppnar redan kl. 16:00 för er som vill börja aftonen med ett glas i handen innan provningen.

Upptäck en smakexplosion där ostarnas och vinernas magi möts i en perfekt harmoni, guidad av ingen mindre än Chatrin Jakobsson från Blommor & Brie. Låt dig förföras av handplockade, hantverksmässigt ystade ostar och vingårdsbaserade viner som tar din smakupplevelse till nya höjder.

Priset för denna oförglömliga upplevelse är endast 595 kr per person.

Boka din plats nu och låt oss tillsammans skapa en trevlig vårkväll!

Anmäl er här:

Cykla mellan gårdarna! En dryck- och smakresa på hjul!


CYKLA MELLAN GÅRDARNA

Lördagen 18 maj 2024 bjuder vi på en heldag där du kan cykla mellan gårdarna. Det blir en dag med ost, vin, must, god öl, lokal mat, nyskördade bär från gården och mycket mer, dagen avslutas med en gårdsfest på Solby Gård utanför Torshälla.

Vi börjar vid butikerna på Wäsby med ost och vin på temat vår, krispigt och fräscht… Chatrin Jakobsson från Blommor & Brie håller i provningen.

Resan går sedan vidare till den legendariska biografen Saga i Torshälla där får prova på en rad kändisviner, provningen sker i en tävlingsform där du ska para ihop vin + kändis, provningen hålls av Rocco Gustafsson.

Vidare bär det ut i spenaten, vi gör ett stopp i en vacker ekbacke utanför Torshälla där du får smaka på hyllade alkoholfria sörmländska/svenska drycker samt ett par stödkorvar.

Resan avslutas på Solby Gård där det bjuds på gårdsfest med bubbel, nyskördade bär, vildsvins- eller eldostkebab, lokal öl, live musik, Dj´s och en bar där du kan köpa drycker. På alla stationer finns alkoholfria alternativ för den som så önskar.

Dagens delas upp i tre olika slott-tider med ca. 40 personer vid varje provning. Du anger en passande tid vid bokning. Mer information skickas ut vid bokning och inför eventet

Max 120 platser, först till kvarn principen gäller...

KORT INFO:

Lördagen 18 maj första start 12.30 på Wäsby magasin (övriga starttider är 13.30 & 14.30)

Pris: 1000 kr (Anmälningsavgift) + 495kr (Drycker) = 1495 kr  (följande ingår i priset, provning på Wäsby magasin, provning på Saga, provning i ekbacken, 2 stödkorvar, fantastisk mat och en dryck, välkomstdrink och liveband på Solby gård)

Frågor besvaras glatt av Benny Skyttman Barrögård: Info@skyttman.se

Varmt välkomna på en synnerligen härlig dag. /Chatrin, Malin, Benny & Rocco

Anmäl er här:

🌸🍷 Upplev försommarens förtrollande smaker på Valvet!


🌸🍷 Upplev försommarens förtrollande smaker på Valvet!

Datum: 31 maj kl. 18:00
Plats: Valvet

Låt oss tillsammans välkomna försommaren med en exklusiv provning på Valvet, ledd av den passionerade experten Chatrin Jakobsson från Blommor & Brie! Baren öppnar redan kl. 16:00 för att du ska kunna njuta av en skön stund innan kvällens event drar igång.

Följ med oss på en smakresa fylld av rosévinets och bubblornas magi, ackompanjerat av läckra ostar som kompletterar varje sipp och tugga. Detta är en kväll för att hylla försommarens ankomst och skapa minnen tillsammans med vänner och likasinnade.

Priset för denna exklusiva upplevelse är endast 595 kr per person.

Boka din plats nu och låt oss tillsammans skapa en magisk afton som välkomnar försommaren på allra bästa sätt!

Anmäl er här: