MUSIKAFTON ORANGERIET @Osprey Farm

Vi vill skapa nya sommartraditioner på Osprey Farm. Vi öppnar upp Orangeri för middag och konsert tre fredagkvällar. Det blir franskinspirerade stämningsfulla kvällar med musik och 5-rätters middag och vinbar.

Våra mathantverkare heter Gustav Öhman från Skalla Bord samt Luis Curtis från Osprey Farm

SOMMARENS ARTISTER:

Susanne Segerholm bor i Mariefred, sångerska, musiker, kompositör och konstnär. Jag har alltid haft en förkärlek för den franska kulturen, maten och musiken! Det händer något i mig, det slår an, jag berörs, ja, den franska musiken passar helt enkelt min natur.

Häromåret, när hon började skriva egna sånger, så resulterade det i franska sånger, chansons! Och några av dessa kommer vi få ta del av under sommarens Musikaftnar i Orangeriet. 

Jonas Sjöblom är flöjtist, slagverkare, kompositör och musikproducent och har arbetat med en mängd kända artister: Mikael Samuelson, Nordman, Gunnar Idenstam och Virpi Pahkinen, för att nämna några.

Susanne och Jonas bjuder de på ett varierat, rakt igenom franskt, program i läckra arrangemang för sång, flöjt, piano och slagverk. Det blir klassiska chansons av Édith Piaf, Françoise Hardy, Charles Aznavour m fl.

Det ska bli så roligt att dela med oss av franska texter och klanger i det vackra Orangeriet på Osprey, vi längtar!

Och vi välkomnar speciellt alla våra grannar till sommaren skönaste cykeltur …

28 juli, 11 augusti  och 25 augusti

Osprey Farm –  Fogdö Norra vik 6, Strängnäs

Läs mer och boka via hemsidan