Mer än bara surkål med Brigid LeFevre!

Lördag 6 augusti kl 14.30-17 på Osprey Farm & StudioFogdö Norra Vik 6, Strängnäs

Brigid Lefevre

”Känn dig trygg med att mjölksyra grönsaker hemma och våga experimentera! Kom på en kort workshop där du få lära dig grundläggande mjölksyrning med råvorna direkt från odlingen. Du får testa mjölksyra och ta med en burk hem. Ta gärna med förkläde, skärbräda och en bra kniv.
Det är dax att fylla köket och magen med goda, levande kultur!

Brigid Lefevre driver FÖRÄDLAD andelsförädlingsodling där hela grönsaksskörden mjölksyras åt föreningens 50 medlemmer.”

Pris: 750 kr, inkl en burk mjölksyrat med hem.
Anmälan till foradlad@gmail.com
Läs mer om Brigids arbete här www.foradlad.com
@brigidfoodcrafter