Stallarholmen

Köttbutiken Millert & Dahlén

Välkommen på Aptitrundan Vår till Köttbutiken Millert & Dahlén i Stallarholmen och Gula industrihuset – Lördagen 25 maj kl. 10-16

Under Aptitrundan Vår tänder vi vår stora grill på Gula Industrihusets innergård och serverar Sörmlands härligaste korvar. I kaféet på Bageri Speceri kan du köpa ekologiskt surdegsbröd, fika och bageriets egna ekologiska produkter så som granola, fröknäcke & skorpor. Stor ute servering på gården.

Många butiker i Gula Industrihuset håller öppet, här kan du köpa vintagekläder hos Kerstin, besöka SAMverket med återbruk från över 40 konstnärer & hantverkare. I huset finns även blommor och antikviteter och massa annat kul.

Varmt välkomna! 

Varmt välkommen till vår butik i Stallarholmen. Du hittar oss i Gula Industrihuset mitt i byn, granne med Printz Bageri, i butiken har vi styckning och förädling av lokalproducerat kött. Här finns mängder med godsaker för den som gillar kött. 

KÖTT – Kött från nöt, gris och lamm. Hängmörat nötkött på klassiskt vis av absolut bästa kvalité… lamm från grannen… udda styckningsdetaljer… helt enkelt som det var för!

VILT – Vilt av alla de slag som Stallarholmen med omnejd erbjuder: älg, rådjur, dov-, kronhjort och vildsvin, allt enligt säsong. För oss är den exploderande vildsvinsstammen inte ett problem, snarare en tillgång till en fantastisk råvara som vi förädlar till torkade skinkor korvar och salami efter både mellan- och sydeuropeiska originalrecept.

CHARK – Korvar, patéer och pastejer. Pastrami, alrökt sidfläsk och blodpudding. Allt detta tillverkar vi hantverksmässigt i verkstaden innanför vår butik.

ÖVRIGT – Färdiglagade rätter. Kurser i korvstoppning, styckning – vi skrädarsyr enligt önskemål. Catering – stort som smått.

ÖPPETTIDER
Fredag 12-18
Lördag 11-15

Varmt välkomna!