Sommarens bästa Långlunch!

Osprey Farm & Studio arrangerar återigen Långlunch med ett härligt gäng meriterade kockar. I år med fler tillfällen och mathantverkare!
Läs mer och boka på deras hemsida! Begränsat med platser.
https://www.ospreysweden.se/langlunch

”Under 2020 samarbetade vi med fantastiska mathantverkare och nu presenterar vi årets 9 mathantverkare. Längre ner i flödet presenterar vi dem närmare med text. Vår ambition med Långluncherna är att skapa en idéburen mötesplats där stad och landsbygd kan mötas mellan jord och ord. Att odla är lika mycket vårt språk som vår metod. I odlingen finns det en uppenbar koppling till allt liv, alltings ursprung. I hantverket omvandlar vi lera till keramik, träd till arkitektur och odling till mat. I odlingsprocessen får vi förståelse för mathantverkarnas passion som ligger bakom en genomtänkt meny.

Mathantverkarna inspireras fritt av det som finns i odlingsbäddarna på Osprey Farm och kreerar egna magiska menyer. Alla unika på sitt sätt..
Söndagarnas Långluncher pågår mellan 12-17. Vi börjar med rundvandring och presentation av platsens arkitektur, odling och keramik mitt i naturen intill Mälarens strand. Välkommen att boka årets Långlunch!”

 

långlunch