Nu är årets långluncher på Osprey Farm Studio släppta, två av datumen ä redan fullbokade.
Asado inte bara en form av grillning. Det är en en ritual, en livsstil som vår fantastiska kock, Luis, tagit med sig från sitt hemland Argentina till Osprey Farm. Nu möts vi på svenska landsbygden tillsammans med Gustav från Skalla Bord. Vi tar det bästa köttet från Sörmland och farmens alla grönsaker in i Ospreys egna Asado värld, en plats för La Familia, gemenskap, enkelhet, äkta och generöst. Välkommen att samla dina vänner och familj för att umgås till mängder av maträtter och häng vid matlagning med elden i centrum mitt i vår odling.
@ospreyfarm Långlunch 2023:
ASADO -RED AND GREEN FIRE- FOR EVERYONE TO ENJOY
Ange antal personer och underlättar vid gruppbokning att en person i gruppen samordnar bokningen och betalningen.
Vi återkommer med bokningsbekräftelse som blir giltigt vid inbetalning.
I år erbjuder vi även bar med gindrinkar, vin och öl.
Vi börjar med en rundvandring på Osprey Farm & Studio. Vi berättar om arkitekturen, keramiken och vår odling i skogsträdgården samt presentation av årets satsning på en Trädgårdsutställning AVE Marie, en örtagård inspirerad av medeltida klosterträdgårdar med läkeväxter och Mariablommor i samarbete med Klosterföreningen Vårfruberga.
Boka: langlunch@ospreysweden.se
Meddela eventuella önskemål om specialkost vid t.ex. allergier.
Pris: 1250:-/person exkl. dricka
Medföljande barn 5-12 år 250:-/barn inkl dricka (uppge barns ålder vid bokningen)
Swish: 123 682 11 77
Plats: Osprey Farm, Fogdö Norra Vik 6, Strängnäs
Tid: klockan 12-16
Datum:
2 Juli
6 Augusti
20 Augusti – FULLBOKAT
3 september – FULLBOKAT
Väntelista finns och vid avbokning 3-10 dagar före din bokade långlunch betalar vi tillbaka 50% av bokningsbeloppet.
Vid avbokning senare än 48 timmar före så kan vi tyvärr inte göra en återbetalning. Självklart kan du också överlåta din bokning till någon annan utan kostnad