Nu är det dags för temamiddag på Edsbacka Bistro tillsammans med Chatrin på Blommor & Brie!

Den 20 maj skapar vi en 4-rättersmeny där ost har huvudrollen. Tillsammans skapar Tobias, Edsbacka Bistro Strängnäs och Chatrin på Blommor & Brie en meny med försommarens primörer utifrån hennes urval av ost. Med goda drycker från Wine Trade, där Niklas Lindström och Chatrin sammanstrålat har de valt ut fantastiska drycker till kvällens meny.

Chatrin driver butiken Blommor & Brie i Wäsby butiker utanför Torshälla. Som det låter är det blommor och ost som gäller, dessutom är hon en fantastisk sommelier och blomsterdekoratör. Butiken inriktar sig främst på noga utvalda gårdsostar. Utöver det anordnar hon även olika dryckesprovningar samt blomsterdekorationer till olika event och fester. Chatrin älskar livets goda helt enkelt!

Tobias har en kärlek till det lokala och Sörmländska och kommer förstås även återspeglas denna kväll. Edsbacka Bistro har som tradition att varje år att bjuda in till olika gästspel och temamiddagar och tyckte att nu är det dags för något vi inte gjort genom åren. Nämligen ge ost huvudrollen för en kväll! Hoppas vi ses den 20 maj!

Pris: 850kr/p exkl. dryck.
Boka bord här! Obs! Bokningen öppnar den 20 februari.

www.edsbackabistro.se

Varmt välkomna!

/Tobias & Chatrin