edsbacka
Strängnäs

Edsbacka Bistro Strängnäs

Tack för oss!

Sista måltiden är serverad!
Restaurangen har upphört fr.o.m. 1/7–23.

Vi finns dock fortfarande kvar på InstagramFacebook och våra nyhetsbrev. Häng med där för att se vad som sker härnäst. Ett avslut är alltid början på något nytt!

Allt har sin tid och nu är det dags för förändring.

Vi känner att vi har gjort vårt, att det nu är dags att avsluta ett kapitel och börja ett nytt. Vi vill välkomna nya hungriga företagare att vara verksamma i fastigheten Norrtull 4. Vi hoppas att de kan tillföra Strängnäs utbud med något nytt och spännande. Från och med 1 juli kommer restaurangen och Edsbacka Bistro i sin nuvarande form att upphöra. Vi vill tacka för fantastiska och roliga år tillsammans med er!

Varje resa har sin slutdestination!

Vårt mål har varit att skapa något unikt inom vårt närområde och bidra till en gastronomisk utveckling. Ärlighet, ursprung och kvalité har genomsyrat vår verksamhet, vilket är något vi har jobbat hårt för som har utvecklats mer och mer genom åren. Det har varit en lärorik resa där vi själva har lärt oss av våra misstag, likväl som framgångar.

Vi har skapat ett nytt kapitel i den mer än 100-åriga byggnad som restaurangen huserat i. Detta beslut är så klart tvådelad. Efter mer än 10 år på samma verksamhet är det något mer än bara en arbetsplats. Det är en långvarig relation som ska gå till ända. Leverantörer, producenter, personal och gäster. Utan er hade det aldrig blivit det som vi är idag. Det har varit lärorikt, givande och fantastiskt roligt.

Tack för allt!
/ Tobias Andersson, Krögare och kökschef.

För kontakt, maila Strangnas@edsbackabistro.se

PS. Följ med på nya äventyr genom att följa MatiFokus.se. Tobias personliga sida med blogg och inspiration. Finns även på Instagram & Facebook.

Kontakta

Edsbacka Bistro Strängnäs
Västervikstorget 6
645 30 Strängnäs
59.3779711, 17.02994979999994
Se karta