edsbacka
Strängnäs

Edsbacka Bistro Strängnäs

Kvarterskrogen i Strängnäs med det lilla extra.
– Vi inspireras av Sörmlands natur och dess rikedom med smaker.

Med noga utvalda råvaror och svenska smaker efter säsong, gärna från lokala producenter och bönder, strävar vi efter personlighet och kvalité. Med de lokala producenter, odlare och bönder vi har till vår hjälp vill vi ge er det bästa närområdet har att erbjuda på, i en enkel men välarbetad form. Vi bryr oss om dig och det vi serverar, från maten till drycken.

En kvarters krog med det lilla extra helt enkelt. Sommartid har vi, utöver våra ca 40 platser inomhus en innergård med uteservering med ca 40 bordsplatser.

På våra menyer finner ni ofta råvaror och produkter från andra klustermedlemmar då vi tycker att det är en självklarhet att använda oss av dessa fina råvaror och produkter som finns i vår närhet, som vi dessutom har en personlig kontakt med. Det betyder också att vår meny är levande och varierar ofta under säsongerna. Vi erbjuder även catering och det går självklart bra att abonnera bistron vid fest och bröllop. Nu har vi även middagskasse varje vecka, beställ i webbshoppen.

Våra öppettider är säsongsanpassade, besök vår hemsida våra aktuella öppettider och händelser.

Tobias Andersson som är kökschefs och ansvarar för driften av bistron i Strängnäs. Tobias passion för mat genomsyrar hela menyn och restaurangen, där även de minsta detaljerna spelar stor roll. Som en genuin kock står maten i fokus, men även servicen och känslan att omhändertas ska alltid finnas med.

Maten som serveras hos oss ska inte bara smaka gott utan även vara gott i hela ledet. Med de råvaror vi väljer så ska det finnas ett helhetstänk bakom. Med det menar vi att köttet inte bara är en god köttbit utan också att vi vet vart det kommer ifrån och att djurhållningen har varit bra, alltså från början till slut.

Vi föredrar småskaligt och närproducerat och jobbar hårt för att kunna erbjuda våra gäster så mycket som möjligt av det, men när det inte finns håller vi oss gärna inom Sveriges gränser. Inte bara för att Sverige alltid har bättre råvaror men för att också stödja svenska bönder och samtidigt bidra till en positiv utveckling och mångfald.

NYHET! VINTERMENY 6-rätters avsmakningsmeny

– 2020 är året med förändringar och under december serverar vi en 6-rätters vintermeny istället för vårt klassiska julbord. Denna avsmakningsmeny innehåller ingen julmat men inspireras av vinterns råvaror och smaker. Unna er något speciellt i år, boka en avsmakningsmeny med vinterns ljuvliga smaker där Sörmlands ådra pulserar genom hela menyn. I år får ni att äta julmat hemma!

27/11 – 19/12, onsdag till lördag fr. 17.00

Pris 600kr/p ex dryck. Två val dryckespaket finns, ett med alkohol och ett alkoholfritt. I båda ingår presskaffe. Självklart finns vår vanliga dryckeslista att välja ifrån. Endast bokningar. 

Kontakta

Edsbacka Bistro Strängnäs
Västervikstorget 6
645 30 Strängnäs
59.3779711, 17.02994979999994
Se karta

Beställ online

385kr

Edsbacka Bistro Strängnäs

Middagskasse 2-rätter