edsbacka
Strängnäs

Edsbacka Bistro Strängnäs

En kvarterskrog med det lilla extra där Sörmlands ådra pulserar genom restaurangen och menyn

Vi strävar efter personlighet och kvalité.

Edsbacka Bistro är en samlingsplats för alla som uppskattar god mat och dryck, vi välkomnar alla åldrar! Med de lokala producenter, odlare och bönder vi har till vår hjälp vill vi ge er det bästa närområdet har att erbjuda på, i en enkel men välarbetad form. Vi bryr oss om dig och det vi serverar, från maten till drycken.

Tobias Andersson är kökschef och ansvarar för driften av Edsbacka Bistro i Strängnäs sedan 2014. Tobias passion för mat genomsyrar hela menyn och restaurangen, där även de minsta detaljerna spelar stor roll. Som en genuin kock står maten i fokus, men även servicen och känslan att omhändertas ska alltid finnas med.

Maten som serveras hos oss ska inte bara smaka gott, utan även vara gott i hela ledet. Med de råvaror vi väljer så ska det finnas ett helhetstänk. Med det menar vi att köttet eller grönsaken inte bara är en god råvara i sig utan också att vi vet vart det kommer ifrån och att framtagningen har varit bra, alltså från början till slut.

Vi inspireras av Sörmlands natur och dess rikedom med smaker.

Vi föredrar småskaligt, närproducerat och ekologiskt. Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda våra gäster så mycket som möjligt av detta, men när det inte finns håller vi oss gärna inom Sveriges gränser. Inte bara för att Sverige alltid har bättre råvaror men för att också stödja svenska bönder och odlare, då vi samtidigt kan hjälpa till att bidra till en positiv utveckling och mångfald. Vi inspireras av Sörmlands natur och dess rikedom med smaker.

Utöver restaurangen med a la carte erbjuder vi även middagskassar, catering och självklart går det att abonnera restaurangen alla dagar i veckan för fest, middag, lunch eller en mindre konferens.

Tillsammans med er skapar vi något unikt!

Välkomna!
Tobias Andersson med personal

Boka bord här!

Beställ online

0kr

Edsbacka Bistro Strängnäs

Presentkort Edsbacka Bistro

Köp ett presentkort som är giltigt hos Edsbacka Bistro Strängnäs. Vi säljer presentkort i valfritt…