Under Aptitrundan Höst 12-13 september slår vi upp dörrarna till Thorslundkagge!

Strandviks Blommor gästar med pop-up i vår butik med fokus på vintergröna växter, ni får uppleva produktionen live, besöka vårt museum Ekliggarnas Sal och gå en guidad visning med vår tunnbindarmästare. Det finns även möjlighet att boka en exklusiv whiskyprovning med Johan Thorslund på värdshuset Ditt Skafferi i Högsjö där vi tar er djupare in i kunskapsträsket genom att tillsammans blindprova åtta olika whisky som alla är lagrade av oss på Thorslundkagge, på svensk ek såklart men med olika volymer, rostningsgrader och lagringstider. Om du inte känner någon skillnad då är du den första!

Lördag 12 och söndag 13 september kl. 16.30! Whiskyprovning med whisky lagrad på svensk ek såklart, provningen sker på på värdshuset Ditt skafferi i Högsjö (gångavstånd från Thorslundkagge) ca 90 min!
Häng med på en exklusiv provning med Johan Thorslund där vi tar er djupare ner i kunskapsträsket genom att tilsammans blindprova 8 olika whisky som alla är lagrade av oss på Thorslundkagge på svensk ek men med olika volymer, rosningsgrader och lagringstider. Om du inte känner någon skillnad, då är du den första! Haka på och anmäl dig till provning som inte är lik någon annan du tidigare upplevt.

Bokningsbara pass:

Lördag 12 september kl. 16.30 – whiskyprovning | Johan Thorslund där vi tar er djupare ner i kunskapsträsket genom att tilsammans blindprova 8 olika whisky som alla är lagrade av oss på Thorslundkagge på svensk ek men med olika volymer, rosningsgrader och lagringstider. Om du inte känner någon skillnad, då är du den första!

Söndag 13 september, 16.30whiskyprovning |  Johan Thorslund där vi tar er djupare ner i kunskapsträsket genom att tilsammans blindprova 8 olika whisky som alla är lagrade av oss på Thorslundkagge på svensk ek men med olika volymer, rosningsgrader och lagringstider. Om du inte känner någon skillnad, då är du den första!

På grund av Covid-19 har vi begränsat kapaciteten till max 50 personer per besökspass (förmiddag/eftermiddag) i tunnbinderiet. För att säkra din entré ber vi dig därför boka din biljett i vår webbshop så att vi på ett säkert sätt kan ta ansvar för våra besökares trygghet.

Bokningsbara pass:

Lördag 12/9 förmiddag: Entrébiljett till Aptitrundan den 12 September mellan 09.00-12.00.
I entrén ingår en guidad visning av tunnbinderiet med vår tunnbindarmästare Johan Thorslund klockan 09.00-10.00

Lördag 12/9 eftermiddag: Entrébiljett till Aptitrundan den 12 September mellan klockan 13.00-16.00
I entrén ingår en guidad visning av tunnbinderiet med vår tunnbindarmästare Johan Thorslund klockan 13.00-14.00

Söndag 13/9 förmiddag: Entrébiljett till Aptitrundan söndagen den 13 september mellan klockan 09.00-12.00
I entrén ingår en guidad visning av tunnbinderiet med vår tunnbindarmästare Johan Thorslund klockan 09.00-10.00

Söndag 13/9 eftermiddag: Entrébiljett till Aptitrundan söndagen den 13 september mellan klockan 13.00-16.00
I entrén ingår en guidad visning av tunnbinderiet med vår tunnbindarmästare Johan Thorslund klockan 13.00-14.00

Så här arbetar Aptitrundan Höst med Corvid-19 – Läs mer HÄR!