Ni är många som har väntat och längtat, och nu äntligen kan ni köpa mjöl i vår webbshop igen.

Tack vare samarbeten med våra vänner på Orga Kvarn och Berte Qvarn så börjar vi från och med idag att sälja mjöl till alla er hemmabagare igen. Dessa två kvarnar prioriterar, precis som vi, kvalitet och ekologisk produktion och erbjöd sig redan dagen efter branden att hjälpa oss igång igen – underbart fint, eller hur.

Just nu finns det fyra sorters mjöl i vår webbshop, men redan i nästa vecka fyller vi på med flera.
* just nu finns det fullkornsmjöl av Emmer, Enkorn och Dinkel samt siktat ljust mjöl av Dinkel
* under nästa vecka fyller vi på med fullkornsmjöl av Råg, siktat ljust enkornsmjöl (Guldmjöl), siktat ljust Bagerivetemjöl samt Vetemjöl Rustikt.

Vår vd Thomas Björklund kommenterar det hela så här:
– Nu är vi tillbaka på hyllorna igen! Vi är så stolta över att åter kunna erbjuda våra särskilda sorter av kulturspannmål, som vanligt producerade i nära samarbete med våra lokala odlare. Det blir ett begränsat utbud och mjölet kanske inte blir exakt som tidigare, men som vi även skriver på våra nya påsar, det kommer bli riktigt bra ändå.

Hur beställer man?
Klicka här för att komma till vår webbshop

Svar på några av era frågor och funderingar.

* Mälteriet klarade sig från branden och här kör vi nu för fullt.
* Kvarnbyggnaden. Ska kvarnen byggas upp igen, undrar många? Absolut, vi jobbar intensivt med planeringen av kvarnens återuppbyggnad.
* Råvarorna. Var kommer ert spannmål ifrån nu då? Det är precis som tidigare vårt egna, som odlas i nära samarbete med våra kontraktsbönder runtom i Sörmland och Mälardalen.
* Mjölet. Hur mycket mjöl kommer det att finnas? Kommer det att ta slut?
Vi har stora mängder av alla spannmålsslag och kommer löpande att legomala alla sorter fram tills vi har en egen kvarn igen.Om någon sort är tillfälligt slut är det för att vi väntar på nya leveranser från våra samarbetskvarnar.
* Kommer det fler produkter? Vi jobbar på att kunna erbjuda er flingor, hela kärnor och virvelmjöl. Vi återkommer om och när vi hittar en lösning.

Har du frågor om våra produkter eller om något i vår webbshop? Vi nås på:
0730-34 39 88
butiken@warbrokvarn.se

warbro kvarn