Han är mästerkocken som stått på prispallen tre gånger i Bocuse d’Or och nu försöker skapa en svensk restaurang i världsklass. Samtidigt är det inte stjärnor Tommy Myllymäki jagar. Så vad handlar allt om?

Tommy Myllymäki är Sörmlands egen superkock med ursprung i Katrineholm där han idag driver två restauranger, Parken inne i Katrineholm och Julita Wärdshus ett par mil utanför. Lyssna och njut, hör om Tommys långa resa, hårda slit och vilka avgörande beslut han tagit för att vara den han är idag. Från de finska urskogarna till den nyöppnade fantastiska restaurangen Aria i Stockholm.

Lyssna på programmet här!

I Söndagsintervjun i P1 möter du personen bakom offentlighetens mask i journalistikens allra mest grundläggande form – intervjun.

Söndagsintervjun i P1 bjuder in betydelsefulla och intressanta personer i den svenska offentligheten till ett personligt samtal som under 45 minuter söker vi svar på vad som har format gästen – erfarenheter, drivkrafter och livsval.

Programmet sänds i P1 på söndagar klockan 08.05 med repriser söndagar kl 21.03 och natt mot lördag kl 00.02, men redan på torsdagar klockan 17.00 publiceras veckans avsnitt som podcast.

Martin Wicklin har tidigare varit programledare för Medierna i P1, men har sedan slutet av 90-talet gjort både granskande reportage och dokumentärer för radio och TV. Han är utbildad vid Dramatiska Institutets radiolinje.