White Guide | KROGNYTT STHLM/ÖSTERLEN: Idag öppnar två av vårens restaurangsatsningar – Aira på Djurgården och Ager på Österlen, i regi av Tommy Myllymäki respektive Henrik Norén.
Text: Mia Öhrn, Linn Glimne | foto: Björn Ceder
I Stockholm väljer Tommy Myllymäki bland annat att odla själv för att kunna förhöja och styra tillgången på råvaror.
– Något jag ser fram emot är att vi har möjlighet att jobba med avancerade tekniker och förverkliga våra idéer eftersom vi har så pass mycket personal. Det kommer att finnas en köksträdgård i anslutning till restaurangen som vi hoppas få igång så snart som möjligt, och vi samarbetar även med Rosendals Trädgård på Djurgården. När det gäller servicen är vårt mål att den ska vara omfamnande, varm och jordnära med en stor professionalitet och kunnighet, säger Tommy Myllymäki.
Läs hela artikeln från WHITE GUIDE HÄR!
Läs en längre artikel på WHITE GUIDE från 28/1 HÄR!