Måndagen den 3 oktober arrangerar Sörmlands Matkluster ”SÖRMLANDS MATMÖTE 2022”  

Ett showroom för sörmländska smaker där våra medlemsföretag visar sina verksamheter, produkter och tjänster. En dag för ”business to business” på temat Sörmländsk måltid.  

  • Förmiddagen – för dig som är medlem i Sörmlands Matkluster
  • Eftermiddagen – Matmöte för dig som jobbar i branschen. Restauranger, inköpare, strateger, beslutsfattare och medarbetare inom offentlig- och privat sektor samt företag som är nyfikna på att bli medlemmar i Sörmlands Matkluster.

BUSINESS TO BUSINESS

Sörmlands Matkluster arrangerar omtyckta Aptitrundan som vänder sig till privatpersoner. Under en helg får vi under Aptitrundorna möjlighet att besöka och smaka oss igenom Sörmland. SÖRMLANDS MATMÖTE vänder sig i första hand till företag, organisationer och verksamheter. Här samtalas om produktutveckling, det knyts företagskontakter och görs affärer.

SÖRMLANDS MATMÖTE kommer att bli ett årligen återkommande evenemang som går av stapeln på olika platser i Sörmland. Denna gång håller vi till på Bruket i Hälleforsnäs, måndagen den 3 oktober.

PROGRAM

Förmiddag

Våra medlemsföretag träffas och får ta del av och inspireras av genomförda projekt inom matklustret, nätverka och hittar nya möjligheter till kreativ produktutveckling och affärer.

Matverk från Sörmland – erfarenheter och lärdomar från projektet samt nya möjligheter till produktutveckling för matklustrets medlemmar. Föreläsning, workshop och inspiration.

Eftermiddag

”Mini-mässa” där alla företag i föreningen Sörmlands Matkluster får möjlighet att marknadsföra, sälja och presentera sina fina verksamheter, produkter och tjänster.

Nätverkande med aktörer och inköpare från dagligvaruhandel, privat- och offentlig sektor på eftermiddagen.

Kväll

Middag för medlemmar i Sörmlands Matkluster.

Reservera redan nu måndagen den 3 oktober i kalendern. Missa inte denna fantastiska dag!

Har du frågor om dagen eller vill få en inbjudan?

Välkommen att kontakta

Maria Printz tel 070 – 772 20 49, saaramariaprintz@gmail.com eller

Charlotta André, ny projektledare på Sörmlands Matkluster, tel 0735 17 77 90, info@charlottaconsulting.se