Vrena

LIBINK Agrikultur

LIBINK Agrikultur startades under vårvintern 2019 av Graziella och Kaj. Vi lämnade Stockholm för att börja bygga upp LIBINK på Lilla Binklinge som finns utanför Vrena intill riksväg 52.

Vi bedriver ekologisk grönsaksodling och har ett kallväxthus där vi odlar KRAV-odlade tomater i en sandbädd. Under sensommaren kan vi även erbjuda tomater som vuxit ute på friland.

Grönsakerna säljs i gårdsbutiken där även en liten gourmethörna finns. Gourmethörnan är fylld med spännande produkter från Medelhavet som delar plats med sörmländska delikatesser, det mesta med ekologis inrikning.

Ett litet sommarcafé har vuxit fram i trädgården. Där kan du slå dig ned en stund för att låta dig vaggas till ro av lugnet samtidigt som du njuter av hembakat fikabröd. Ifall hungern gör sig påmind kan du välja vår egenkomponerade smörgås fylld med gårdens egna grönsaker.

När du besöker oss kan du ta en tur längs den natursköna Halla vägen som slingar sig fram längs ett förförande sörmländskt landskap som speglar sig i Yngaren.