För sjunde året i rad bjuder Sörmlands Matkluster, Printz Bageri & Köttbutiken Millert & Dahlén in till mathantverksfest på senvintern i Stallarholmen på temat Korv & Bröd. Festivalen är en hyllning till hantverks-mat, friluftsliv och vinternjutningar.

VI GILLAR HANTVERK!
Du får träffa korvhantverkare från hela landet, det blir korvar i alla dess former, allt från kött till vego-korvar! På festivalen träffar du också brödbagare de lux, samt producenter inom dryck, ost och allehanda tillbehör. Som vanligt håller husets alla övriga butiker/verkstäder ochateljéer öppet. Matigt samtal med producenter och årets gäst Plura.

VI GILLAR GLÄDJE!
Självklart blir det levande musik, vad annars! Artister uppträder till och från barnens favorit gycklaren och gatuartisten Zack, som bjuder på bejublad familjeunderhållning. Hot n´Blue bjuder på sköna jazziga toner.

VI GILLAR DET ENKLA!
Som vanligt arrangerar vi självgrillning vid strandkanten för de som föredrar detta. Där håller vi med sly & täljknivar. Extrakul är att i år så håller Stallarholmen Vikingar i korvgrillningen. Festivalen drar storpublik, följ anvisningar för parkering när du kommer till Stallarholmen, de flesta mat-hantverkare tar kort eller har Swish. Men kontanter är alltid bra att ha på fickan.

PARKERING!
Följ skyltning när du kommer in i Stallarholmen, det finns gott om parkeringar intill festivalområdet.

Fri entré och vackert väder.
Varmt välkomna!

Frågor kring festivalen besvaras av:
Rocco Gustafsson – Projektledare, 0707-90 56 16 rocco@finkultur.com
Lasse Dahlén – Köttbutiken Millert & Dahlén, 0707- 35 43 91
kottbutiken@gmail.com