Det börjar bli hög tid att boka dina vårprimörer hos Hornuddens Trädgård om du vill garantera dig om att få tillgång till de första gurkorna, nyskördad sallat och annat grönt, smaka på vår sparris och få de mest fräscha rädisorna. Att uppleva våren med schyssta grönsaker är en viktig del för att få en härlig livskvalitet – med såväl utan pandemi! Livet blir godare med nyskördat grönt – för att inte tala om lyxen att vara en av de som får de första nyplockade Hornuddstomaterna.

I år firar vi att Hornuddens Trädgård att de “varit med” Andelsträdgård i fem år. – Det känns otroligt, vi startade ju nyss! Vi har lärt oss så mycket, fått många nya härliga vänner och Andelsträdgården är nu en väldigt viktig del av Hornudden, kanske den viktigaste, och i år utökar vi vårt erbjudande säger en glad Karin Sjöstedt.

Lite nyheter inför våren:
1. Vi har fr.o.m i år ett utlämningsställe i Eskilstuna!
2. Vi erbjuder även andelar i form av kassar, för den lilla familjen eller för dig/er som vill starta försiktigt och inte riskera att du inte hinner äta allt så att det blir svinn.
När du bokar Säsongskasse väljer du mellan 20 veckor och att lägga till vårkassarna så att det blir 28 veckor så att du även får nyskördade primörer..
– Boka redan nu så du garanterar dig om dem, trots allt erbjuder vi ett begränsad antal kassar och lådor.

Läs mer om Hornuddens Trädgård och boka din andelslåda HÄR!