I år är vi på fina Lasätter gård utanför Nyköping. Programmet inleds med lunch, föreläsning och tid för dialog innan själva årsmötesförhandlingarna startar klockan 17.00.
Bland talarna finns Anna Henning Moberg, från Axfoundation, projektutvecklare under programområdet Framtidens mat på Torsåker gård, utvecklingscentrum för framtidens hållbara livsmedel utanför Upplands Väsby.
Tre medlemmar pratar också om produktutveckling. De är Lena Engelmark Embertséen, Högtorp gård som föräldrar skogens råvaror, Therese Ranch, Camelina of Sweden som utvecklat camelinaoljan och Åsa Hagberg, Åsas smaker från Landet som lagar mat utomhus.
Kvällen avslutas traditionsenligt med en gemensam måltid och utrymme att träffa nya och gamla medlemmar.
Du är varmt välkommen att vara med på hela eller delar av programmet!
För att kunna planera måltiderna vill vi gärna ha din anmälan senast 22 mars. Läs mer och anmäl dig här