Välkommen att fylla på med energi, lantluft och smakupplevelser i världsklass!

Våren 2024

Längre ner i nyhetsbrevet kan du läsa mer om:

Vårens gästspelande kockar

Vi är stolta över att presentera några riktigt spännande namn till Gårdsköket i vår.

Boende & Konferenserbjudande

Välkommen att bo över med familjen, eller ta med dig arbetsgruppen på en miljösmart konferens, då har ni hela gården för er själva.

På konferenser ger vi just nu 20% rabatt vid bokning innan den 31 januari.

Nya böcker & program

Carl Lindeborg har under mer än tjugo år arbetat med människor och organisationer i förändring som rådgivare, konsult och lärare, både i Sverige och internationellt. I vår släpper vi utvecklingsprogram baserade på Carls nya bok Det Autentiska Skiftet.

Den 28 januari erbjuder vi författarsamtal, fika och lunch.

Välkommen till vår plats på jorden!

Julia & Carl Lindeborg med personal

 

Program och erbjudanden

8 & 9 mars | Gästande kock: Fredrik Juhlin

Med OS-silver, OS-guld och VM-guld med Stockholm Culinary Team samt 2 semifinaler i Årets Kock.

Fredriks matfilosofi grundar sig i det svenska köket. ”Eld och smaker från skogen är det som ligger mig varmast om hjärtat.
Menyn kommer bjuda på kottar, mossa, granskott, björkblad och givetvis smak av eld”.

En fulländad middag i minst sex rätter och snacks. Väl valda viner eller gårdens juicer/must ingår.
Pris: 2350 kr​ Bokning med mejl till info@lindeborgs.com

Läs mer

12 och 13 April | Gästkock: Martin Sjöstrand

Martin driver Hörte Brygga som ligger intill havet i Skivarp, Skåne. Det är en liten restaurang som precis som vi arbetar otroligt högt med hållbarhet. I år tilldelades dem 3 cirklar i 360 eat guide. Hörte har även prisats av star winelist som Sveriges bästa hållbara vinlista.

Martin har tidigare jobbat på bla. Sjömagasinet, Mathias Dahlgren (tillsammans med vår gårdskock Peter Andersson) och Fäviken.

”Jag gillar att gräva där jag står, så jag kommer försöka återspegla Lindeborgs så mycket som möjligt i menyn. En del mjölksyrat/syltat/saltat från södra Skåne kommer det också att bli. Jag jobbar gärna med levande värmekälla, elden kommer vara med oss hela middagen”

En fulländad middag i minst sex rätter och snacks. Väl valda viner eller gårdens juicer/must ingår.
Pris: 2350 kr​ Bokning med mejl till info@lindeborgs.com

Läs mer

17 och 18 Maj | Gästkock: Johan Björkman

Johan har jobbat som kökschef på en-stjärniga restaurang Koka i Göteborg i mer än 15 år. Nu är han kökschef på Poppels nya Citybryggeri i Göteborg. Han är en välrenommerad matlagare, föreläsare och kokboksförfattare, med stora kunskaper inom hållbar hantverksmatlagning.

Johan har skrivit böckerna ”Det nordiska skafferiet” och ”Tapas de verduras”.

Tapas de verduras är helt ny och släpps i april, det är en grönsaksbaserad kokbok inspirerad av den spanska tapaskulturen. ”På vår helg kommer jag bjuda på en middag med råvaror från Sverige men med mycket smaker från Spanien och vårgrönt”.

En fulländad middag i minst sex rätter och snacks. Väl valda viner eller gårdens juicer/must ingår.
Pris: 2350 kr​ Bokning med mejl till info@lindeborgs.com

Läs mer

Övernatta nära naturen mitt i ett levande ekologiskt lantbruk

Andas ut, sänk axlarna och ta in lugnet. Sov gott i våra ekologiska sängar, omgiven av naturliga material. Hos oss njuter ni av lugnet i naturen, skogspromenader och av att basta helt privat för er själva med milsvida utsikt över sjön. Ekopoolen lockar till dopp om sommaren och för den modiga även om vintern.

Välkommen att inspireras i våra trädgårdar och varierande odlingar, hälsa på hos fåren och kela med våra tre snälla katter. Vi har två ekosviter för upp till fyra personer med eget kök, en stuga för fem personer och två nybyggda naturkojor. Bokning med mejl till info@lindeborgs.com eller på www.lindeborgs.com

Läs mer

Nya böcker & program

Carl Lindeborg har under mer än tjugo år arbetat med människor och organisationer i förändring som rådgivare, konsult och lärare, både i Sverige och internationellt. I vår släpper vi utvecklingsprogram som hålls av Carl på Lindeborgs Eco Retreat och som är baserade på Carls nya bok;
Det Autentiska Skiftet.

Den 28 januari är du välkommen att möta Carl på gården under ett författarsamtal, med fika och lunch. Start kl 13.
Anmäl dig till det med ett mejl till info@lindeborgs.com
Varmt välkommen!