BOKNINGEN FÖR 2024 HAR ÖPPNAT!

Stor del av sommaren 2023 var restaurangen ofta fullbokad, man fick högsta betyg i flertalet recensioner. Nyligen blev Julita Wärdshus nominerade till ”årets resmål” i DI.  Har du ännu inte löst en julklapp till någon som står dig nära är en middag på Julita Wärdshus den perfekta presenten. 

Restaurangen vid Julita Wärdshus drivs från och med 2023 av ägarna bakom Michelinkrogen Aira i Stockholm. Restaurangen serverar en fast avsmakningsmeny, med fokus på nordiska och lokala sörmländska huvudråvaror. Vi erbjuder bokning i form av paket där middag, övernattning i historiska herrgårdsflyglar och lantlig hantverksfrukost i restaurangen ingår.

Vi serverar även en 4-rätters lunch i restaurangen för förbokade gäster.

Boka här

Logierna är relativt enkla och belägna i gamla herrgårdsflyglar där en del härstammar från mitten av 1500- talet. Faciliteterna i rummen är därför högst varierande och vi ber er att läsa beskrivningarna noga innan ni bokar så att ni vet vad rummet erbjuder.

Alla bokningar är bindande och kan inte avbokas eller återbetalas. Däremot går det bra att överlåta bokningen till annan person. Bokningen bekräftas genom betalning.

Önskar ni att enbart boka middag i restaurangen utan övernattning sök datum under ”incheckning”. Där finner ni ett alternativ som heter Middag i Restaurangen – Avsmakningsmeny. Bokningen bekräftas genom betalning. Pris 2200kr.

Läs reportage i Dagens Industri här: Genomgående högsta kvalitet på stjärnkockens värdshus