Öja Gårdsprodukter
Stora Sundby

Öja Gårdsprodukter

Vi gör buffelmozzarella och buffelyoghurt av mjölk från våra egna vattenbufflar. Vi säljer numera även buffelmjölk i små mänger. Vi säljer buffelkött och buffelburgare samt vissa säsonger lammkött. Utöver det har vi lammfällar. Vi anordnar oftast en Öppen Gårdsdag på våren då alla är välkomna ut till oss för att träffa djuren och se vår verksamhet och brukar även ha öppet under Aptitrundan Höst. Vi har inte öppet på gården för besökare utanför dessa dagar.

Öja Gård ligger nära Hjälmaren mellan Eskilstuna och Katrineholm. Vi som bor här är Ebba, Gustaf och vår border collie Paddy. Vi har ca 35 vattenbufflar och 200 tackor och många lamm.

Våra djur går ute och betar i hagarna hela våren, sommaren och hösten. Det finns även en damm som bufflarna älskar att svalka sig i en varm sommardag.

Mer om Öja Gård

Vi producerar svensk buffelmozzarella, lamm- och buffelkött av högsta kvalitet och levererar till både privatpersoner, restauranger och butiker. Sen 2021 har vi även en webbutik med leveranser i hela Sverige. Vi säljer också lammfällar. Flera av Sveriges bästa kockar har serverat våra produkter under åren! Bland annat på dessa fina ställen:

– Matbaren, Grand Hotel, Mathias Dahlgren

– Rutabaga, Grand Hotel, Mathias Dahlgren

– Verandan, Grand Hotel

– Restaurang Frantzén, Björn Frantzén

– Bobergs Matsal, NK, Björn Frantzén

– Operakällaren

– Julita Wärdshus, Tommy Myllymäki

– Edsbacka Bistro, Strängnäs

– Elite Hotel, Eskilstuna

Mejerisäsongen sträcker sig mellan från april till slutet av oktober. Vår Öja Buffelmozzarella och buffelyoghurt gör vi av mjölken från egna bufflar och produktionen sker i vårt gårdsmejeri i vackra Sörmland. Håll utkik på Facebook eller Instagram för senaste nytt från oss.

Vill du köpa vår svenska buffelmozzarella eller buffelyoghurt hittar du listan med försäljningsställen på vår hemsida under fliken Återförsäljare, eller beställ i vår webbutik. Läs gärna mer på vår hemsida.

Välkommen

www.ojagard.se

 

Kontakta

Öja Gårdsprodukter
Öja Gård 1
640 40 Stora Sundby
59.2850849, 16.1647908
Se karta

Köp

Här hittar du information om var och hur du kan köpa våra produkter.

Återförsäljare