Öja Gårdsprodukter
Stora Sundby

Öja Gårdsprodukter

Vi gör buffelmozzarella och buffelyoghurt av mjölk från våra egna vattenbufflar. Vi säljer även lammkött och buffelkött och buffelburgare från våra djur. Utöver det har vi lammfällar. Vi har inte fasta öppettider i vår gårdsbutik, mejla oss så bokar vi en tid då du är välkommen förbi att handla. Vi anordnar en Öppen Gårdsdag på våren varje år (vanligtvis första helgen i juni) då alla är välkomna ut till oss för att träffa djuren och se vår verksamhet.

Öja Gård ligger nära Hjälmaren mellan Eskilstuna och Katrineholm.Vi som bor här är Ebba, Gustaf och vår border collie Paddy. Vi har 37 vattenbufflar, 200 tackor, just nu 260 lamm och 9 Herefordkor, på gården finns även pärlhöns, kalkoner, vaktlar och gäss.

Våra djur går ute och betar i hagarna hela våren, sommaren och hösten. Det finns även en damm som bufflarna älskar att svalka sig i en varm sommardag.

Mer om Öja Gård
Vi producerar svensk buffelmozzarella, lamm- och buffelkött av högsta kvalitet och levererar till både privatpersoner, restauranger och butiker. Vi säljer också lammfällar.
Visste du att flera av Sveriges bästa kockar har serverat våra produkter! Bland annat på dessa fina ställen:

– Matbaren, Grand Hotel, Mathias Dahlgren
– Rutabaga, Grand Hotel, Mathias Dahlgren
– Restaurang Frantzén, Björn Frantzén
– Bobergs Matsal, NK, Björn Frantzén
– Operakällaren, Stefano Catenacci
– Julita Wärdshus, Tommy Myllymäki
– Erikberg Catering
Edsbacka Bistro, Strängnäs
Elite Hotel, Eskilstuna
– Grand Hotel i Saltsjöbaden

Vi är igång med full produktion! Vår Öja Buffelmozzarella och buffelyoghurt gör vi av mjölken från egna bufflar och produktionen sker i vårt gårdsmejeri i hjärtat av Sörmland. Håll utkik på Facebook eller Instagram för senaste nytt från oss.

Vill du köpa vår svenska buffelmozzarella eller buffelyoghurt hittar du listan med försäljningsställen på vår hemsida under fliken Återförsäljare. Vi har oftast nyslaktat fryst lammkött, buffelkött och buffelburgare hemma, beställ det och annat gott. Läs mer på vår hemsida och välkommen att maila din beställning till oss så ordnar vi hemleverans.

Välkommen
Ebba och Gustaf

Kontakta

Öja Gårdsprodukter
Öja Gård 1
640 40 Stora Sundby
59.2850849, 16.1647908
Se karta

Köp

Här hittar du information om var och hur du kan köpa våra produkter.

Återförsäljare