Y-Won Bar & Grill
Eskilstuna

Y-Won Bar & Grill

JULBORD PÅ ELITE HOTELL

Med klassiska smaker, läckra uppläggningar och med många moderna inslag skapar vi ett julbord utöver det vanliga. Vi dukar upp allt från julens självklara favoriter till rätter med mer modern touch och smaker och kombinationer som överraskar.

Vårt julbord är både komplett och generöst med många olika sorters sill och lax, småvarmt där prinskorv, köttbullar och Janssons kan kombineras med omeletter, revbensspjäll och annat som hör julen till. Detta möter rätter med mer spännande smakupplevelser och munsbitar med nya influenser. Som avslutning finns självklart ett dignande dessertbord med flera läckra efterrätter och annat julgodis att toppa det hela med.

Julbordet serveras i vår stämningsfulla festvåning. Den är dekorerad med omsorg för att skapa en härlig julkänsla och ger julbordet en fantastiskt vacker inramning. Läs mer HÄR! 

Den 6 och 13 december är det extra julstämning i baren med vårt husband Cili Music som bjuder på jazzigt souliga tolkningar av kända jullåtar.

Familjejulbord 
På söndagar dukar vi fram samma goda och generösa julbord och välkomnar hela familjen. För att glädja vår yngsta besökare lite extra har vi en lekhörna och självklart gästar jultomten oss och samlar in önskelistor och delar ut en liten julklapp.

Julbordspaket med boende
Kombinera vårt julbord med en härlig övernattning på Elite Stadshotellet i Eskilstuna. Här hittar du vår julbordspaket

På Elite Stadshotellet, med en fantastisk utsikt över Eskilstunaån mitt i centrala Eskilstuna, ligger Y-WON Bar & Grill. Här serverar vi frukost, lunch och middag. Vällagad mat och klassiska rätter i modern tappning. En blandning av internationell bar, bistro och grill med ett lokalt råvarutänk.

“Det finns ingen uppriktigare kärlek än kärleken till mat”
/George Bernhard Shaw

Varmt välkomna!

Klicka här för mer information och menyer

Kontakta

Y-Won Bar & Grill
Hamngatan 11
632 20 Eskilstuna
59.3719528, 16.5156927
Se karta

Boka Bord

Följ länken för att boka bord

Boka Bord

Etiketter