Stallarholmen

Gårdshuset i Tuna

Gårdshuset Selaön AB är ett litet aktiebolag, som ägs av Patrik & Anna-Lena Arneke, med säte på Selaön i Stallarholmen.

I företaget lägger vi fokus på mat, gastronomi och upplevelser här på Selaön och arbetar med att utveckla vår absoluta närmiljö. Vi arbetar i mycket liten skala med bla äppelodling, bin och höns.

Allt runt husknuten.

Vi har ett Torp med fyra bäddar, kök, vardagsrum och badrum som vi hyr ut till korttidsboende under hela året samt ett litet Gårdshus med kök och matsal där vi arrangerar mindre arrangemang och ”hemma hos”- måltider för upp till 10 personer.

Patrik är också ansvarig och driver köks- & restaurangverksamheten på Äleby Gård under perioden 1 sept till 31 maj.

Tillsammans med familjen Högfeldt på Äleby Gård arrangeras jaktarrangemang, konferenser, matlagningsaktiviteter, måltider, fester och kalas. Matsalen på Äleby Gård tar emot sällskap på 12-80 gäster. Verksamheten på Äleby Gård, som ligger längst ut på nordöstra Selaön, bygger på småskalighet och närhet till gårdens natur och sörmländsk gastronomi. Verksamheten är öppen på förfrågan.

På Äleby finns enklare boende med upp till 25 bäddar. Från Äleby Gård gör vi också Catering för avhämtning till större och mindre sällskap.

Patrik & Anna-Lena är utbildade sommelierer och arrangerar gärna aktiviteter och måltider i nära samklang med noga utvalda drycker.

Patrik är en av ”Tre Kockar i Sörmland” och gör tillsammans med Lasse Dahlén & Maria Printz diverse gastronomiska arrangemang och kalas, både på plats på Äleby Gård och Kalas på låda för avhämtning.

http://www.gardshusetab.se

 

Kontakta

Gårdshuset i Tuna
TUNA KORSGÅRD 1
645 97 Stallarholmen
59.375088828488, 17.254906224994
Se karta