Vilt i Vrena
Vrena

Vilt i Vrena

Viltkött – det enda naturliga köttet!
Välkommen till det lilla viltslakteriet i Sörmland strax utanför Nyköping.

I vår gårdsbutik säljer vi finstyckat viltkött från Sörmland.
Till exempel filé av dovhjort, skinka av vildsvin, köttfärs av älg, stek av rådjur och bröstfilé från vildand. Perfekt för söndagsmiddagen eller festen. Prova också vårt rökta viltkött från sex olika djurslag, samt våra 14 olika viltkorvar av eget recept. Enkelt, fräscht och gott!

Butiken är öppen alla fredagar kl. 10-18 och lördagar kl. 11-15, året runt.
Välkommen att hälsa på!

Är du jägare? Vi köper in ditt vilt till dagspriser.

Vrenco, Vrena Konsult AB startade 1985 med innovationen färska örter (Vrena Örtagård) mot restaurang- och konsumentmarknaden. 1997 såldes företaget och vi inriktade oss som företagskonsulter mot mindre och medelstora företag med målsättningen att hjälpa dem att växa och förbättra sin lönsamhet.

10 år senare färdigställde vi ett av EU godkänt kvalitetsslakteri. Här tar vi emot, slaktar, finstyckar, förpackar och säljer allt viltkött från älg, dov- och kronhjort, rådjur, vildsvin och vildand.

Vi vet som jägare att det ofta uppstår problem med hantering och försäljning av vilt i litet antal tack vare de nya myndighetskraven. Vi köper in vilt från jägare i närområdet, besiktar, styckar och säljer vidare till konsumenter, butiker och restauranger i Södermanland.

I vårt slakteri, liksom tidigare i Örtagården, bygger vi långsiktiga kundrelationer genom kompetens och ärlighet.