matifokus
Strängnäs

MatiFokus Kock & Konsult Sörmland

MatiFokus – Råvaran är inspirationen

Exklusiv catering med kock!
Letar du catering utöver det vanliga?
Sätt guldkant på företagsminglet, kalaset, middagen med kompisgänget eller företags AW; n.

MatiFokus erbjuder gastronomiska upplevelser till privatpersoner och företag. Med Sörmland som utgångpunkt och råvaruskafferi erbjuder jag unika upplevelser hos er. Maten tillagas med respekt för råvarorna och dess ursprung. Normalt serverar jag 3 – 6-rättersmenyer men anpassar efter kundens önskemål. Min rekommendation är 4-rättersmeny för en bra måltidsupplevelse. Vid mingel och företags-AW skapar jag aptitretare och smakprover för ert ändamål.

Vid menyer och tallriksservering rekommenderar jag sällskap från 8 – 20 personer. Välkommen att kontakta mig så levererar jag förstklassig catering som lyfter din måltid vid ert arrangemang. Välkommen att kontakta mig så levererar jag förstklassig catering som lyfter din måltid vid ert arrangemang. Offert ges vid förfrågan.

”Var gäst på din egen fest” – Låt mig ta hand om middagen.

Restaurangkonsult
Efter ett flertal år som krögare och ännu fler år som kock har jag bred kunskap inom restaurangbranschen och erbjuder mig att dela med mig av mina kunskaper.

Allt är förhandlingsbart men Sörmland är mitt arbetsområde och även min lokala kännedom. Hållbara råvaror med nära ursprung. Vällagad och ”ren” mat utan onödiga tillsatser är något jag står bakom och jobbat en längre tid med. Att skapa nya samarbeten och inspirera andra är en grund för att själv utvecklas. Tveka inte att kontakta mig för en förfrågan!

Gästspel
Jag kan arrangera kockgästspel på er restaurang. Jag står för menyer och tillagning med viss hjälp från er personal och är med under hela arrangemanget både i kök och matsal. Menyn skapas på det som finns tillgängligt för säsongen med lokala smaker.

Mina tjänster
Exklusiv catering med kock till privatpersoner & företag – gästspel – event & projekt – restaurangkonsult – anlita per timme

Tobias Andersson – Kock med hjärtat i Sörmland

Kontakta

MatiFokus Kock & Konsult Sörmland
Svanvägen
64545 Strängnäs
59.3570571, 17.0229615
Se karta