Tystberga

Hånö Säteri

Vi är ett familjeföretag med en lång historisk anknytning till platsen. Vi älskar naturen och allt vad den har att erbjuda och brinner för att dela med oss av den med våra gäster. Vi vill att just du ska känna dig särskilt välkommen och omhändertagen och känna full avkoppling och närvaro under din vistelse hos oss. Upplev det bästa av Södermanland med oss på Hånö Säteri, 1 h söder om Stockholm. Vi skräddarsyr personliga och naturnära upplevelser i privat miljö för våra gäster.

Hånö Viltbod
Handla i vår self-service obemannade viltbod på gården eller beställ hemleverans till Stockholm. Allt viltkött kommer från gårdarna Björksund och Hånö Säteri och tas om hand på godkända slakterier. Köttet säljs vakuumförpackat och fryst. Under hösten 2021 slog vi upp dörrarna till en viltbod med självbetjäning på Hånö Säteri vid väg 219. Här kommer du även kunna handla ägg från våra höns, lammlådor från våra får, must från äppelträden i parken och honung från den egna biodlingen. Vi säljer även annat smått och gott.

Boende
I Längan och den östra flygeln erbjuds boendeplatser för kurser, konferenser eller mindre sällskap som bara vill spendera sin semester på landet. Hör av er till oss med en förfrågan.

Kurser
Ett drygt 50-tal gäster har gått intensivkurs i jägarexamen hos oss och en handfull har hittills tagit motorsågskörkort på Hånö Säteri. Vi anordnar kurser för små grupper. Vår ambition är att erbjuda förstklassigt boende och mat i en personlig miljö och samarbetar med de bästa instruktörerna i Sverige.