Bettna

Ändebols gård - Gårdsbutik med kafé & kök

Ändebols gård är ett litet ekologiskt lantbruk två mil utanför Katrineholm i Sörmland. Vi har en besättning med gotlandsfår och en grupp kor av Hereford- och Anguskorsning samt växthus med tomater, gårdsbutik och kafé. Vi bevarar ett litet lantbruk och driver det ekologiskt och småskaligt, på ett sätt som inbjuder till en reflektion över hur vår mat produceras.

Våra lamm och kalvar går ute på bete hela sommaren, äter gräs och örter och växer i sin egen takt. Det ger ett välsmakande kött och samtidigt en god biologisk mångfald i våra hagmarker. Allt kött vi producerar är ekologiskt enligt KRAV:s regelverk.

Vi säljer lamm- och nötkött på hösten. Mer information om våra köttlådor finner du i gårdsbutiken och i formuläret här under. Under sommaren har vi ofta fryst lamm- och nötkött i gårdsbutiken.

Cafe & Gårdsbutik
Här finner du våra egna ekologiska produkter som tomater, gurka och andra grönsaker, allt efter säsong. Vi har lammskinn från gotlandsfår i vackra grå nyanser under hela året. I gårdsbutiken säljer vi även många andra ekologiska och närproducerade varor. I kaféet serverar vi gott ekologiskt kaffe och hembakta kakor. Vi har säsongsöppet under sommaren i gårdsbutiken och kaféet. Från och med början på maj, då våra första primörer är redo till sista helgen i oktober då vi stänger för vintern.

Säsongsöppet maj-oktober.

Välkommen till oss önskar familjen Molitor!

Kontakta

Ändebols gård - Gårdsbutik med kafé & kök
Ändebols Gård
640 33 Bettna
58.922185, 16.484078
Se karta

Köp

Här hittar du information om var och hur du kan köpa våra lådor.

Våra köttlådor