Stallarholmen

Printz Bageri

  • Pepparkaka och Lingon 320 kr
   En botten av valnötter, dadlar, fikon och pepparkakskryddor toppas av en len och fräsch lingonfyllning. OBS! Innehåller valnötter och cashew.
  • Len Vanilj & Saffran 320 kr
   En ljuvlig botten med valnötter, dadlar och fikon samt en härligt mjuk och len fyllning med smak av vanilj och saffran. OBS! Innehåller valnötter och cashew
  • Pepparkaksbollar 28 kr
   Härligt kryddiga bollar av pekannötter, mandel och dadlar. Får sin smak av nymald egen kryddblandning, oslagbart till glöggen eller en god kopp te!
  • Nötfri julig chokladbrownie 180 kr
   Sex bitar av denna härliga fröbaserade chokladbrownie med ton av både pepparkaka och apelsin. En perfekt juldessert?!

Välkommen till Printz Bageri!

Vårt bageri finner ni i det stora Gula Industrihuset alldeles vid Mälarens strand mitt i Stallarholmen. Här bakar vi massor av gott bröd på ekologiskt odlad spannmål. Vi bakar våra bröd med surdeg och låter bröden jäsa långsamt under lång tid för att bli saftiga, smakrika och hållbara.

Hos oss kommer bara riktigt smör över tröskeln och det mesta från mjöl till ägg är ekologiskt eller närproducerat. Vi arbetar bland annat med Warbro Kvarns stenmalda mjöler på ursprungliga sädeslag och samarbetar med många andra Sörmländska producenter.

I vår brödbutik och kafé som ligger en glasvägg från vårt bageri kan du både fika och äta. Vi serverar mat och fika lagat med omsorg och på naturliga och ekologiska råvaror som följer säsongerna.

I Gula industrihuset trängs vi med många andra hantverkare. Här kan du köpa fantastiskt kött hos Köttbutiken Millers & Dahlén, besöka återbruksgallerian SAMVERKET (som huserar återbruk, blommor och diverse konst och hantverk) , träffa en distriktssköterskan, bli knådad av massör, köra ett gympass, få en fåtölj omklädd, gå på galleri, ta ditt djur till veterinären, besöka ortens tidningsredaktion, spela bridge och boule, bada, köpa vintagekläder av legenden Kerstin, dansa zumba… och mycket mer…

Kontakta

Printz Bageri
Brogatan 21
645 61 Stallarholmen
59.3596967, 17.2070635
Se karta

Köp

Här hittar du information om var och hur du kan köpa våra produkter.

Våra produkter