Flen

Bryggeriet Bar & bistro

Välkommen till oss under Aptitrundan Höst, lördag och söndag 10-11 september kl. 10-16

Välkomna hit till Bryggeri Bar & Bistro, vi får nypa oss i armen, inte trodde vi att det skulle vara så överväldigande och roligt att få öppna portarna till vår bistro❤️. Här får ni inte bara gotta er i mat utan även njuta av en idyllisk miljö med våra fina byggnader som vittnar om den gamla träindustrin i Sörmland. Efter att ha mättat mage och sinne kan ni hälsa på i butiken intill där vårt fokus ligger på byggnadsvård.
Vi har något för allas smaklökar!

Till höstens aptitrunda kommer vi att bjuda på smaker av vilda råvaror från Fållökna Gård. Testa smaklökarna med en aptitretare eller mätta magen med en portion full med vilda smaker. Vi kommer även bjuda på en av sommarens favoriter, våra gråärtsbiffar med rostad potatis.
Låt smaka!

Varmt välkomna till oss!

Intill oss hittar du butiken ”Alla Tiders Skebo”, en butik med fokus på byggnadsvård & färghandel beläget i vacker kulturmiljö i Sörmland med fokus på butik, bistro, kurser & heminredning.

 

 

Bryggeriet Bar & bistro.

Lagom till vår 2-årsdag slog vi upp portarna till – Bryggeriet Bar & Bistro. Där kommer vi servera mat och dryck, även öl från vårt alldeles egna bryggeri. Du kan komma och fira födelsedagar, gå på ölprovning, ha personalevent, gå på föreläsningar, eller bara boka en trevlig kväll med nära och kära. Vi skräddarsyr upplägg efter dina önskemål, lyssnar alltid på en bra idé och hittar lösningar.

Kontakta

Bryggeriet Bar & bistro
Sparreholmsvägen 33B
64291 Flen
59.0628489, 16.7110427
Se karta