Stallarholmen

Bageri Speceri

Välkommen till Bageri Speceri!

Vårt bageri finner ni i det stora Gula Industrihuset alldeles vid Mälarens strand mitt i Stallarholmen. Här bakar vi massor av gott bröd på ekologiskt odlad spannmål. Vi bakar våra bröd med surdeg och låter bröden jäsa långsamt under lång tid för att bli saftiga, smakrika och hållbara.

Hos oss kommer bara riktigt smör över tröskeln och det mesta från mjöl till ägg är ekologiskt eller närproducerat. Vi arbetar bland annat med Warbro Kvarns stenmalda mjöler på ursprungliga sädeslag och samarbetar med många andra Sörmländska producenter.

I vår brödbutik och kafé som ligger en glasvägg från vårt bageri kan du både fika och äta. Vi serverar mat och fika lagat med omsorg och på naturliga och ekologiska råvaror som följer säsongerna.

I Gula industrihuset trängs vi med många andra hantverkare. Här kan du köpa fantastiskt kött hos Köttbutiken Millers & Dahlén, besöka återbruksgallerian SAMVERKET (som huserar återbruk, blommor och diverse konst och hantverk) , träffa en distriktssköterskan, bli knådad av massör, köra ett gympass, få en fåtölj omklädd, gå på galleri, ta ditt djur till veterinären, besöka ortens tidningsredaktion, spela bridge och boule, bada, köpa vintagekläder av legenden Kerstin, dansa zumba… och mycket mer…