vrena grönt
Vrena

Vrena Grönt

Välkomna till oss under Aptitrundan vår lördag 29 och söndag 30 maj, kl. 10-16

Förutom plantor, blomster, egen odlad svamp, färskpressad fruktdryck… kommer vi ha en trevlig servering öppen, vi har gott om sittplatser. Vrena Grönt är ett familjeföretag som i huvudsak producerar Gurka, Tomater & Champinjoner, vi odlar även Sommarblomster, Utplanteringsörter och diverse plantor efter säsong till försäljning Vi levererar direkt med egen bil till matbutiker, handelsträdgårdar m m. Vi tagit in Rapsodine en Ekologisk produkt baserat på Rapsolja krämer, lotion, handsprit mm i vårt sortiment, som blivit väldigt uppskattat av våra kunder.

Varmt välkomna! Mika & Anette

Passa också på att besöka våra grannar Vrena Boutique och Vilt i Vrena som också deltar i Aptitrundan vår. Missa inte att besöka vår nya medlemmar Hasselblad och Hoffman som håller till i Stigtomta mot Nyköping.. På vägen mot Bettna kan du stanna till hos  LIBINK Agrikultur på Lilla Blinkinge gård.

Så här arbetar Aptitrundan Vår med Covid-19 – Läs mer HÄR!

 

Här odlar vi grönsaker, örter och plantor. Våra produkter säljer vi till butiker och restauranger i närområdet och även till större grossister. Vi har även under säsong en välbesökt gårdsbutik, där du kan köpa alla våra produkter direkt från oss.

Till äppelsäsongen öppnar vi för mustning av frukt.

 I gårdsbutiken kan du köpa nyskördad svamp från vår vår champinjonodling.

I Vrena Grönts gårdsbutik kan du köpa alla våra produkter, såsom örter, plantor och färska grönsaker, samt en del blommor under säsong.

Vrena Grönt är ett familjeföretag som startade verksamheten 2012. Vi som driver företaget heter Anette Forsberg och Mika Niemi. Våra växthus ligger vid Lilla Stentorp strax utanför Vrena i Nyköpings kommun. Här odlar vi grönsaker, örter och plantor. Våra produkter säljer vi till butiker och restauranger i närområdet och även till större grossister. Vi har även under säsong en välbesökt gårdsbutik, där du kan köpa alla våra produkter direkt från oss.