Nynäs slott
Tystberga

Nynäs Slott

På Nynäs finns något för hela familjen, stora som små.

Gå på en slottsvisning, beskåda blommor i slottsparken eller ströva på vandringsleder. Bada, paddla, fiska eller ta en cykeltur. Köp en pelargon i trädgårdsbutiken eller besök museigården Långmaren. Ta med egen picknickkorg eller besök café och restaurang.

Nynäs slott och naturreservat sträcker sig 3822 ha, över både hav, land och sjö. Här finns avskildheten, det finstämda och möjligheterna till naturnära upplevelser. Upptäck den kulturhistoriska skatt som finns här, bakom varje krön! Är du nyfiken på de vandringsleder och grillplatser som finns, hittar du mer information på vår webbplats.

På Nynäs finns så mycket att upptäcka att det kanske kan vara svårt att hinna allt man vill på en dag. Eller kanske önskar du bara dra dig tillbaka ett tag för att varva ner i den lugna och vackra omgivningen? Det finns flera olika slags boenden att välja mellan. Vandrarhemmet Bränneriet med 25 sängplatser och konferensmöjligheter, olika övernattningsstugor i närheten av slottet och ute i reservatet och i närheten av Sandviksbadet finns en camping. Välkommen att stanna lite längre!

På grund av situationen kring det nya coronaviruset väljer Sörmlands Naturbruk, Nynäs slott, att tillfälligt stänga vårt slott, utställningar, vandrarhem och restaurang för all publik verksamhet från och med den första planerade öppningsdagen, torsdagen den 30 april. Beslutet gäller från 30 april och tills vidare, beroende på den fortsatta utvecklingen. Nynäs trädgårdsbutik omfattas inte av detta beslut och behåller sina ordinarie öppettider.

Kontakta

Nynäs Slott
Nynäs slott
61199 Tystberga
58.8080028, 17.3662695
Se karta