Vrena

Lindeborgs Eco Retreat

Kort om Corona och möjligheten till ”Solocation”

Vi följer dagligen utvecklingen och de rekommendationer som regering och Folkhälsomyndighet presenterar. Vi har vidtagit en rad åtgärder för personal och gäster för att minimera risk för smittspridning. Som gäst här har du egen ingång till ditt boende, egen uteplats och dessutom eget kök och förstås milsvid natur för dig själv.  Vi tar max emot 3 sällskap samtidigt på gården tills vidare. Vi ser Lindeborgs som en trygg oas för återhämtning och energipåfyllnad under denna tid och en av de bästa platserna för ”Solocation”. Därför har vi också gjort våra bokningsvillkor flexibla och alla boenden rabatterade fram till midsommar.

Varje vistelse här är viktig för oss och ditt besök bidrar till den fortsatta utvecklingen av gård, retreat och ekosystem.

Stort tack för ditt stöd och varmt välkommen!

Julia, Carl och teamet på Lindeborgs

I centrum på gården står Ekoladan…

…en hundra år gammal lada som renoverats med hållbara och naturliga material och en genomgående designidé. Här finns en konferens- och yogalokal med milsvid utsikt över Hallbosjön och möjligheter att bo över. För företag erbjuder vi konferens- och mötesmöjligheter, utbildningar inom ledarskap och facilitering/rådgivning. För privatpersoner innefattar vårt erbjudande uthyrning av rum, yogaretreater och andra kurser med fokus på personlig utveckling.

Lindeborgs Eco Retreat, 1 1/2 timme från Stockholm kan erbjuda småskalighet och rum med egen ingång och eget kök. Gäster kan komma hit på ’solocation’ för jobb eller för att ladda batterierna – solo, med kollega, eller med familjen. 
Här kan man vistas i en avslappnande och kraftgörande miljö med skogen, åkrar och ängar utanför dörren. Man kan ta skogspromenader i den egna skogen. Rummen med nordisk avskalad design och naturliga material har en vedspis, eget kök, och sovplatser för fyra. Det finns även en stuga för fem-sex personer. Här kan man umgås med gårdens får och tre charmiga katter om man vill. Här kan man basta eller konferera med milsvida utsikt över sjö. Nu när många människor känner stress och oro kan en plats som Lindeborgs Eco Retreat bidra till klartänkthet och lugn. En plast att landa och ladda batterierna på.
Det finns två stycken Ekosviter med eget kök och egen ingång (de ligger på olika sidor av Ekoladan) samt en röd stuga med eget kök en bit bort. Lindeborgs har varit med i både tidningen Residence och i Lantliv.

Välkommen till öppet kök​

På Lindeborgs Eco Retreat är vi närmast nördigt passionerade för att skapa kittlandhelhetsupplevelser av ekologisk härproducerad mat. I samarbete med Fredrik Johnsson och Robert Sjöberg, som drivit köket på Restaurang Volt med stjärna i Guide Michelin, serverar vi framförallt innovativ vegetarisk mat där smak och råvara står i centrum. Inte sällan har Peter, vår trädgårdsmästare, skördat bara någon timme före servering.​

Maten serveras i vårt växthus där du möts av prunkande tomater och örter, en sprakande eld som värmer under kyliga kvällar och personlig kontakt med köket.​​

Öppna restaurangkvällar 2020 

Fredag 12 juni och lördag 13 juni

Fredag 26 juni och lördag 27 juni

Fredag 21 augusti och lördag 22 augusti

Fredag 11 september och lördag 12 september

Fredag 9 oktober och lördag 10 oktober

Fredag 6 november och lördag 7 november

Fredag 4 december och lördag 5 december​

Kvällens meny kostar 950 kr, vinpaket 600 kr och Alkoholfritt dryckespaket 300 kr. 

Du är en av maximalt 18 gäster under en hel kväll.​Bokning sker enklast med ett mejl till janna@lindeborgs.com. Mer info på www.lindeborgs.com/vart-kok

Kontakta

Lindeborgs Eco Retreat
Nykyrka Lida 1
611 98 Vrena
58.824153405813604, 16.72814252802732
Se karta