Eskilstuna

Konditori Janeling

För oss på Konditori Janeling är det viktigt att både vår trogna kundkrets och nya besökare trivs. Här kan du slå dig ned, njuta av ett bakverk eller köpa med en påse fylld med godsaker hem. Vi bakar allt själva och har öppet måndag till söndag. Vi känner en stor ära, glädje och stolthet i att skapa produkter på samma hantverksmässiga vis som vi alltid har gjort. Samtidigt så har vi ett öppet sinne för nya smaker och trender. Välkommen in och testa. Ett säkert kort, eller kanske en ny favorit?

Historien
Portarna till konditoriet slogs upp i januari 1965. Granne med Stadsparken. Vi, Morgan och Viktor, fick förmånen att driva Janeling vidare hösten 2019. Det är en ny bransch för oss, men historien fångade vårt intresse. Liksom många vi känner har vi varit kunder på Janeling i generationer och det är för oss en ynnest att få göra vårt bästa för att nya generationer Eskilstunabor ska få ta del av den härliga atmosfär som konditoriet andas. Vi vet att det är ett företag där människor trivs. Ett kvitto på det är tre av dagens medarbetare, som arbetat här sedan mitten av åttiotalet.

Självklart vill vi utveckla oss framåt och den viktigaste faktorn är att ni, våra kunder, ska känna er välkomna till oss. Vi är övertygade att med det laget vi är, där vi ställer upp på varandra och på er våra kunder, kommer skapa goda förutsättningar för en väldigt positiv framtid. Välkommen och stor kram från alla oss på Janeling!

Kontakta

Konditori Janeling
Strandgatan 4
633 43 Eskilstuna
59.371453, 16.5218499
Se karta