Katrineholm

ICA Maxi Katrineholm

ICA Maxi Katrineholm är den lokala matbutiken med det breda utbudet. Här finns det mesta inom hem & fritid, livsmedel, städ, djurmat, eget bageri och delikatess- och fiskavdelning mm. Generösa öppettider 07.00-22.00 varje dag. E-handelsbutiken är öppen dygnet runt alla dagar och hämtning via Onlineavdelningen kan göras må-lö, och utkörning av varor görs må, to och fr.
Butiken arbetar med att förvalta, förbättra och öka samarbetet med regionens lokala matproducenter. Detta sker genom – Det bästa från Sörmland – där en särskild märkning i butiken visar på de varumärken som butiken samarbetar med.
Det lokala arbetet sträcker sig även till ett brett socialt engagemang genom Maxiunited som är samlingsverksamheten för stöd till det lokala föreningslivet. Verksamheterna får även stöd genom metoden ”Lika Olika” som är en utvecklingsprocess för minskat utanförskap, ökad tolerans och jämlikhet i föreningslivet.
Butiken arbetar med att öka möjligheterna till hållbara insatser. Matsvinn minimeras genom att skänka råvaror som har kort datum till Matakuten. Frukt & grönt lämnas dels till viltvård och jordbruk, men fermenteras även via ETC till utmärkt växtnäring för egen odling i hemmen.
Personalen är verksamhetens viktigaste resurser och genom aktivt personal- och friskvårdsarbete siktar företaget att bli Katrineholms bästa arbetsplats. Kunderna märker detta genom det aktiva arbetet med ”Inga problem” som syftar till att all personal har rätt att ge kunderna hjälp, ersättningsvaror och ersättningar vid reklamationer o dyl. Målsättningen är att få 100% nöjda kunder.

Kontakta

ICA Maxi Katrineholm
Starrvägen 17
64149 Katrineholm
59.0029184, 16.225243200000023
Se karta