Malmköping

Hotel Malmköping med restaurang Hjorten & Gösen

Hotel Malmköping är ett hotell beläget på en höjd mitt i Malmköping, omgivet av vacker natur. Hos oss låter vi miljön utanför hotellet genomsyra val av möbler, inredning och färg.

Hotell

Vårt hotell erbjuder 45 rum fördelat på enkelrum, dubbelrum, familjerum och grand lit. Våra rum innehar alla helkaklat badrum, skrivbord, gratis wi-fi och en härlig utsikt över den sörmländska naturen. Passa även på att utnyttja vår relaxavdelning med bastu och utomhusjacuzzi.

Restaurang Hjorten & Gösen

Vi erbjuder en avslappnad restaurang för våra gäster, där råvarorna som serveras reflekterar mycket av vad Sörmland har att erbjuda. Då vi ligger ” I hjärtat av Sörmland” är det inte långt till de lokala producenterna. Vår alldeles egna stolthet är vårt nötkött från kreatur uppväxta och uppfödda på vår ägares egen KRAV gård, Sofielunds Gård. Allt nötkött som serveras är speciellt utvalt för vår restaurang. Här ser vi till att ta vara på alla delar av djuret. Vår matsal rymmer ca 80 personer. På sommaren öppnar vi upp  uteserveringen som rymmer ca 100 personer, prefekt för sommarbjudningen.

Aktiviterer

Malmköping ligger centralt i Sörmland med närhet till allt som Sörmland erbjuder. I Malmköping finns flera museer och butiker bara ett stenkast från hotellet.

Hosjön som ligger en kort skogspromenad från hotellet erbjuder härliga badmöjligheter på sommarhalvåret och skridskoåkning på vintern när vädret tillåter.

Önskas utförsåkning med skidor eller snowboard finns malmabacken inom några minuters bilfärd från oss, och skiduthyrning finns i anslutning med backen. Om du istället är intresserad av längdskidåkning så finns det ett belyst elljusspår intill hotellet.

För den som önskar ytterligare fysisk rekreation finns Sörmlandsleden 500 m från hotellets entré. Sörmlandsleden är en slinga som leder dig runt Sörmland i 100 mil, med ca 100 etapper, där en av etapperna går utanför hotellet.

Vi ser fram emot att ta hand om Er som våra gäster!