Nyköping

Hellmanska Gården

Välkommen till Hellmanska gården under Aptitrundan vår, lördag 29 och söndag 30 maj, kl. 10-16. Hos oss sker det massor med aktiviteter och vi har fina erbjudande i butikerna.

  • Vi kommer att köra rabarbertema på hela härliga Hellmans! Allt lokalproducerat!
  • Bakverk med rabarber, matbröd med rabarber, lunchmeny som är inspirerad av rabarber
  • Saft, sylt mm mm.
  • Besök vår lokala matmarknad Bondens Nära som du hittar i stenugnsbageriet, här hittar du mängder med Sörmländska produkter från lokala producenter.

Vi har många sittplatser inne och utomhus för en coronasäker vistelse hos oss.

Varmt välkommen till oss! // Cicci & Co.

Så här arbetar Aptitrundan Vår med Covid-19 – Läs mer HÄR!

Kafé och stenugnsbageri med nästan allt ekologiskt och närodlat. Luncher och varma mackor. Även en spännande bosättningsaffär.

Ett KRAV-café i hög klass 

I vårt café, beläget i den gamla stallängan, finner man allt från dagens lunch, matiga mackor, bakverk och hemlagade bärpajer, till gott och rättvisemärkt kaffe av alla de slag. Vi har även alkoholservering om man önskar ett glas vin eller öl till maten.
Vi strävar efter att ha koll på alla våra råvarors ursprung och samarbetar sedan länge med en rad lokala producenter för att kunna servera både ekologiskt och lokalodlat.

Vårt glashus, vår trädgård och stallängan är du också välkommen att abonnera för en privat tillställning. Kanske ett möte eller en middag med företaget. Oavsett syfte och gäster, utlovar vi god service i en oslagbar miljö.

Vi är stolt omnämnda i White Guide Café 2019/2020 

Meny hittar du HÄR!

Kontakta

Hellmanska Gården
Västra Trädgårdsgatan 24
611 32 Nyköping
58.7523396, 17.0069098
Se karta

Köp

Här hittar du information om var och hur du kan köpa våra produkter.

Våra produkter