Eskilstuna Ölkultur
Eskilstuna

Eskilstuna Ölkultur

Stöd Eskilstuna Ölkultur – köp vår ”kriskasse”…

Så här arbetar Aptitrundan Vår med Corvid-19 – Läs mer HÄR!

KÖP EN KRISKASSE!Nio lokalt bryggda folköl, lättöl och must för 90 kronor! Kom in i bryggeributiken och stöd ditt lokala bryggeri!

Posted by Eskilstuna Ölkultur on Wednesday, 25 March 2020

Eskilstuna Ölkultur är ett lokalt bryggeri och en förening som under 2008 startade Sveriges första bryggeripub i en gammal kulturbyggnad i centrala Eskilstuna. 
Mikrobryggeriet är ekologiskt certifierat och tillverkar öl med hantverksmässiga, traditionella metoder och råvaror av högsta kvalitet. De båda kopparpannorna har en kapacitet på 1 000 liter per bryggning. Öl tillverkas i de flesta ölstilar och finns att köpa på Systembolaget och i många restauranger och pubar i Eskilstuna. Folk- och lättöl säljs i bryggeributiken.

Eskilstuna Ölkultur driver också pub och restaurang i bryggeriet som har öppet onsdag till lördag från klockan 15.00. På sommaren finns uteserveringen nere vid ån med generösa öppettider.

I bryggeriets pub pågår många aktiviteter som levande musik, ölprovningar, konstutställningar och arrangemang för företag, organisationer och privatpersoner.

Kontakta

Eskilstuna Ölkultur
Faktorigatan 1
632 20 Eskilstuna
59.3756782, 16.5082135
Se karta

Köp

Här hittar du information om var och hur du kan köpa våra produkter.

Våra produkter