Coles Nordic
Vår resa tog sin början i den egna odlingen, där Maria, med jord under naglarna, förädlade den egna skörden utan att riktigt veta vart det skulle leda. Men det var under utbildningen till trädgårdsmästare som gnistan tändes – uppdraget att skapa ett innovativt recept blev startskottet för en passion för drycker. Från nyponglögg till experiment med viner, cider och alkoholfria blandningar, mitt hem fylldes snabbt med alla möjliga olika kärl, fyllda av kreativitet. Det var då vi insåg att fermentering inte bara var för drycker utan även för livsmedel, och när möjligheten att förvärva ett företag som delade denna vision om att skapa nya smaker med hjälp av fermentering dök upp, tvekade vi inte. Hardö Kultur blev Coles Nordic, och nu står vi här, vid början av ett äventyr, där vårt mål är att bidra till den svenska dryckes- och livsmedelsbranschen. Vi drömmer om att leverera fermenterade smakupplevelser till restauranger och amatörkockar över hela landet, att bidra till unika matupplevelser med fokus på hållbarhet, och att samarbeta för ökad effektivitet och innovation.
Kontakta
Coles Nordic
Aspudden Enebo
642 98 Bettna
58.8929213, 16.7353366
Se karta