ÅSAs smaker från landet
Nyköping

ÅSAs smaker från landet

”Vägen från hagen till magen ska vara kort – därför ligger lokalproducerat mig varmt om hjärtat”. /Åsa Hagberg

Efter tre års verkande på Uppvallens fäbod har jag nyligen flyttat tillbaka till Nyköping. På fäboden i Lofsdalen jobbade jag året om med utomhusmatlagning, matvandringar, utomhusyoga, fondueaftnar, grupper, egna fjällkor, mjölkning mm… allt utan el och vatten och andra bekvämligheter.

Den röda tråden i mina verksamheter är hållbarhet med respekt för djur och natur och i mina matlagningsaktiviteter utgår jag från produkter från lokala mathantverkare och lokalproducerade råvaror. Jag undviker engångsartiklar av plast och har istället tex använt mig av takspån eller tallrikar av bambublad, bestick i trä och en speciell kåsa gjord av träfiber som går att använda flera gånger.

Nu när verksamheten har flyttat så kommer jag att jobba vidare med samma koncept men i mobil form, och är därför mer flexibel utifrån kundens önskemål.

Boka för er arbetsgrupp, födelsedag, kompisgäng, taklagsfest etc.
Kontakta oss på 0708-560 560 eller lantlivet@gmail.com för bokning och frågor.

MATVANDRING

Vandring längs sörmlandsleden med förbokad lunch lagad över öppen eld

Vandring utan packning med stopp för lunch lagad utomhus med övernattning på Lindeborgs eco retreat. Tips! Ge bort ett presentkort på denna upplevelse.

FEAST IN THE FOREST

Matvandring med olika matstopp i sörmländsk natur.

UTOMHUSMATLAGNING

Över öppen eld, vid havet, torget eller i skogen. Önskar ni att vi kommer till er för denna aktivitet så tittar vi tillsammans på en bra plats att hålla till på.

 

Kontakta

ÅSAs smaker från landet
Christineholms gård, köksflygeln 1a
611 91 Nyköping
58.91069303, 17.09879319
Se karta