Torshälla

Wäsby Viltdelikatesser

Välkommen till oss under Aptitrundan vår,  Wäsby Vilt har öppet lördag 29* och söndag 30 mars kl 10-16

Hos Wäsby Vilt säljer vi norrländska läckerheter. I butiken finns produkter av ren och älg, bär och svamp. För den fiskeintresserade har vi vildfångad röding och Kalixlöjrom.

Wäsby Vilt ligger på Wäsby Gård utanför Torshälla. Här finns fler butiker att upptäcka. Vi har formsäker keramik som drejas på plats av Keramik By Anna, ost och blommor med höga doft- och smaknoter hos Chatrin på Blommor & Brie, en stilsäker inrednings- och klädbutik, samt en bistro med sötsaker till fikat och god mat till väl valda drycker. Kulturen ska såklart ha sitt. Här får vi det genom ett välbesökt konstgalleri. #butikernapåwäsby Läs mer om alla våra butiker på gården HÄR!

*Obs. lördag 29/5 stänger vi 15.00, svärmor fyller år… (övriga butiker på området håller öppet till 16.00)

Välkommen till butikerna på Wäsby! //Anne med personal

Så här arbetar Aptitrundan Vår med Covid-19 – Läs mer HÄR!

Gårdsbutik som säljer ren- och älgkött från Norrland samt andra norrländska delikatesser såsom kalixlöjrom och vildfångad röding, bröd, bär, choklad, sylter, safter mm. Även inredning och stekhällar från norrländska företag finner ni i butiken. Med rötter i Arvidsjaur har vi alltid haft nära till en smak av Norrland. Den förmånen vill vi dela med oss till andra som liksom vi bor söderut i landet.

Vår inrednings- och presentartiklar
I butiken finns även andra produkter från noggrant utvalda leverantörer med norrländsk anknytning inom temat vilt, bl.a. från Anna Viktoria Design, Stoorstålka, Alterheden, Muurikka, Kero Leather, Spegels och Svenska Läderinredarna.

I vacker gårdsmiljö utanför Torshälla…
…hittar du Wäsby Vilt och de andra Butikerna på Wäsby.
Förutom vår butik med viltdelikatesser finns också en ost- och blomsterbutik för den verkliga finsmakaren, en inredningsbutik med mode och möbler av högsta klass samt en keramikstudio med butik, kurser och drop in-verksamhet. Det finns även en bistro med fullständiga rättigheter. Här serveras mat och fika i en avkopplande miljö med både inne- och uteservering. Du kan också besöka vårt galleri där en ny konstnär eller fotograf ställer ut varje månad. Den genuina känslan och sköna atmosfären på gården med bland annat butiker, restaurang och konstgalleri är ett härligt utflyktsmål året om.
Varmt välkommen!

Kontakta

Wäsby Viltdelikatesser
Rosellsväg
64436 Torshälla
59.444136600916, 16.446802016993
Se karta