Torshälla

Wäsby Viltdelikatesser

Välkommen till oss under Jul i Sörmland.

Vildmarksglögg & Saffranskorpor! Perfekt som present till släkt, vänner, läraren, grannen.. 🤗  – Onsdag 1 december har vi julmingel på gården, öppet 16.00-20.00, varmt välkomna.

Härliga hösten är här och vi har fyllt butiken med ren- och älgkött och andra delikatesser direkt från skogarna i norr. I frysar och skafferier finns också vildfångad röding, bär, saft och sylt, svamp, bröd och kryddor. 0.   

Vi är en del av Butikerna på Wäsby. Du hittar oss på Rosells väg i Mälarbaden, utanför Torshälla.

Varmt välkommen! Önskar Ann

Gårdsbutik som säljer ren- och älgkött från Norrland samt andra norrländska delikatesser såsom kalixlöjrom och vildfångad röding, bröd, bär, choklad, sylter, safter mm. Även inredning och stekhällar från norrländska företag finner ni i butiken. Med rötter i Arvidsjaur har vi alltid haft nära till en smak av Norrland. Den förmånen vill vi dela med oss till andra som liksom vi bor söderut i landet.

Vår inrednings- och presentartiklar
I butiken finns även andra produkter från noggrant utvalda leverantörer med norrländsk anknytning inom temat vilt, bl.a. från Anna Viktoria Design, Stoorstålka, Alterheden, Kero Leather, Spegels och Svenska Läderinredarna.

I vacker gårdsmiljö utanför Torshälla…
…hittar du Wäsby Vilt och de andra Butikerna på Wäsby.
Förutom vår butik med viltdelikatesser finns också en ost- och blomsterbutik för den verkliga finsmakaren, en inredningsbutik med mode och möbler av högsta klass samt en keramikstudio med butik, kurser och drop in-verksamhet. Det finns även en bistro med fullständiga rättigheter. Här serveras mat och fika i en avkopplande miljö med både inne- och uteservering. Du kan också besöka vårt galleri där en ny konstnär eller fotograf ställer ut varje månad. Den genuina känslan och sköna atmosfären på gården med bland annat butiker, restaurang och konstgalleri är ett härligt utflyktsmål året om.
Varmt välkommen!