warbro kvarn
Sköldinge

Warbro Kvarn/Linds Gård

Ekologiskt mjöl & malt från Warbro kvarn!
Välkommen till Warbro kvarn AB – familjeföretaget som odlar och förädlar ekologiskt spannmål. Matkärlek med ursprung är vårt motto. Vi hanterar råvaran med varsamhet i hela kedjan från jord till bord, från utsäde till mjöl och malt.

Warbro Kvarn är ett genuint familjeföretag, grundat av familjen Björklund. Vi jobbar enbart med ekologisk spannmål, och det finns en mångfald olika kulturspannmålssorter i sortimentet. Warbro Kvarn arbetar med hela kedjan – från odling och förädling till paketering och försäljning. Verksamheten är förlagd till Linds gård utanför Katrineholm. Odling sker på ett tjugotal gårdar i Mälardalsregionen.

Vi värnar om vårt ursprung med anrika kulturspanmål som dinkel, nakenhavre, emmer och enkorn. Odlingarna sker med omsorg om vår natur och vi producerar mat och malt av hög kvalitet med smaken i fokus.

Vår kvarn ligger i hjärtat av Sörmland, mitt i odlingslandskapet. Här växer mycket av vårt ekologiska spannmål. Odlat av duktiga bönder med lång erfarenhet. Här har vi också en liten gårdsbutik med de flesta av våra produkter.

Varsam hantering av kulturgrödor
Den goda kvaliteten på våra produkter kommer av de höga kraven i vår produktion: I kvarnen mals allt vårt mjöl på riktiga stenkvarnar med väl beprövad teknik. Flingorna är kallpressade, och all hel spannmål går att grodda. All malt är gjord på lantsorter och kultursorter, vilket ger smakrika öl.

Välkommen hit, titta runt bland våra recept, våra produkter, vår filosofi och våra värderingar: hur vi vill bidra till goda måltider, bättre hälsa och en hållbar utveckling.

Kontakta

Warbro Kvarn/Linds Gård
Linds gård
640 24 Sköldinge
59.048606, 16.434596
Se karta

Återförsäjare

Här hittar du information om var och hur du kan köpa våra produkter.

Återförsäljare