varma sverige
Järna

Varma Sverige - Skillebyholm

Det fanns ett frö. Och som alla frön, behövde detta frö rätt förutsättningar för att börja gro. Rätt jordmån och vatten. Värme och näring. Kärlek och omtanke.

Fröet vi ville så hette gemenskap kring mat. Gemenskap kring mat genom människor, kunskap och kvalitet. Ekologi och hållbarhet på alla områden. När Skillebyholm frågade oss om vi ville skapa ett hjärta för deras utbildningar genom att öppna en lunchrestaurang skapades rätt förutsättningar. Vi fick rätt jordmån, vi fick värme och näring. Platsen kunde inte varit bättre.

Hösten 2016 öppnades dörrarna till Varma Kök Skillebyholm och vårt frö kunde börja gro.

Varma kök håller till på Skillebyholm och jobbar ekologiskt med mat och människor. Vi använder oss av närproducerade råvaror främst från Skillebyholm men oxå från närområdet.

Vår restaurang håller öppet vardagar 10-15 med lunchservering 11:30-13:30. Måndagar serveras en soppa med tillbehör och övriga dagar serverar vi en vegetarisk buffé. Priset är 95kr för sopplunch/ 130kr för lunchbuffé.

Vårt måltidssystem, Varma Meny, fungerar som stöd för dig som vill äta goda, säsongsanpassade måltider, men som inte själv har tid eller intresse att planera matsedeln. Vi anpassar Varma Meny efter just dina behov – oavsett om du är ett ensamhushåll, har huset fullt av ungar eller är en verksamhet som serverar mat till andra. Via en prenumeration får du tillgång till säsongsanpassade recept och inköpslistor. Vegetarisk mat, eller mat med kött och fisk – du bestämmer.

/Diana, Johan, Magda, Marie, Mike och Simon

Kontakta

Varma Sverige - Skillebyholm
Skillebyholm 7
153 91 Järna
59.0423346, 17.608803899999998
Se karta