Strängnäs

Ulvhäll Fest, Möte & Event

HYR ULVHÄLL- PÅ ERT SÄTT
Flexibilitet är ett av våra honnörsord. Möten, konferenser och events – våra lokaler lämpar sig för alla behov och Ulvhäll skrudar enkelt om för att anpassa sig efter gästernas önskemål.

Inga andra gäster stör och ni disponerar alla utrymmen så som ni behagar. Ni kan till och med begära att det inte finns någon som helst personal från oss i huset för det fall ni har stora behov av sekretess etc.

Under takåsarna ligger 13 hotellrum med 25 sängplatser, behöver ni fler rum finns ytterligare 20 hotellrum i ett intilliggande annex samt en svit med 2 sovrum i herrgården. Mellanplanet består av salonger, matsal, mötesrum och biljardrum.

Undervåningen består av mötesrum, salonger och, inte minst, Ulvhälls kärna, den unika matlagningsstudion. Där det tidigare fanns ett traditionellt restaurangkök finns idag 7 enskilda matlagningsstationer där ni själva kan välja att laga er mat, antingen i helt egen regi eller tillsammans med någon av våra kända samarbetskockar. Naturligtvis kan ni också få maten serverad som på en vanlig restaurang men det sker då i samarbete med en cateringpartner t ex Edsbacka bistro som vi har ett nära samarbete med.

I källaren finns en fin och autentisk vinkällare där ni kan prova viner som ni själva har tagit med er.

Gör middagen till en aktivitet
Köket är livsnerven på Ulvhälls Herrgård. I stället för att vara ett utrymme som gästen inte har tillträde till är det kanske här ni kommer att spendera en störst del av er tid. Mitt i köket står ett stort rustikt bord där ni kan umgås medan kollegor lagar mat, äta frukost, samlas för kaffe och alla vet hur det brukar bli på fester… det är i köket folk samlas och hänger.
Många väljer att göra tillagningen av middagen till en aktivitet. Ni har möjlighet att själva laga er mat under handfast vägledning av några av de bästa köksmästarna som finns i Sörmland och Stockholm.

I köket kan vi skapa olika teman som intresserar just er. Vilt, fisk valet är ert. Varför inte göra matlagningen till en aktivitet där gruppens samarbetsförmåga studeras och översätts till vardagliga samarbetsutmaningar i er egen organisation.

Råvarorna som gruppen skall använda ligger smakfullt exponerade i ett eget råvarurum. De drycker gästerna själva tagit med läggs in i det separata dryckesrummet. Att själva ta med vinet gör att sällskapet kan avnjuta verkliga kvalitetsviner utan att ruineras av krogens påslag.

Bröllop på magiska Ulvhälls Herrgård
Ulvhäll gör sig väl i alla sammanhang men kommer aldrig så bra till sin rätt som när det vankas bröllop. Husets hemkänsla och värme ligger som en regisserad fond till livets största fest. Alternativen till hur huset disponeras är många. På sommarhalvåret är det underbart att avnjuta middagen på den stora terrassen framför huset och dansa och festa uppe i salongerna. Eller tvärtom. Alla bröllop som har firats på Ulvhäll gör att vi har bra referenser för att kunna resonera om hur vi gör er fest optimal.

Övernattning sker antingen i Herrgårdshusets 13 rum under vindsbjälkarna eller om ni behöver fler rum i det intilliggande annexet där det finns ytterligare 20 rum varav 14 etagerum, samt en svit med 2 st sovrum i herrgården.

Kontakta

Ulvhäll Fest, Möte & Event
Ulvhälls allé
645 40 Strängnäs
59.3621329, 17.0402849
Se karta